1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Вихід на чемпіонат світу-2014: на "Олімпійському" українська збірна перемогла Францію з рахунком 2:0

96
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Збірна України зробила передстанній і дуже важливий крок на шляху до чемпіонату світу-2014. На «Олімпійському» наші футболісти перемогли Францію з рахунком 2:0,...

Вихід на чемпіонат світу-2014: на "Олімпійському" українська збірна перемогла Францію з рахунком 2:
Спорт: ФутболЗбірна України зробила передстанній і дуже важливий крок на шляху до чемпіонату світу-2014. На «Олімпійському» наші футболісти перемогли Францію з рахунком 2:0, зробивши хороший заділ перед матчем у Парижі, повідомляє ТСН.

В першому таймі українці володіли територіальною та ігровою перевагою, але голів глядачі не побачили. Українці мали кілька гольових моментів, проте французька оборона стояла, наче міцний мур.

Після перерви французи почали грати більше на атаку, і на їх половині поля з'явилося багато вільниз зон, в які вривалися українці. На 61-й хвилині Роман Зозуля після пасу Едмара блискуче розібрався з двома оборонцями і поклав м'яч у сітку. А на 82-й хвилині захисник збив дніпрянина у штрафному майданчику і Ярмоленко реалізував пенальті.

В час, що залишився, «синьо-жовті» повинні були забивати третій, але не реалізували дві чудові контратаки. Окремо відзначу і П'ятова. Голкіпер виручав у потрібних моментах, та й оборона зіграла дуже добре. Єдиний мінус — це червона картка Кучера на 95-й хвилині. Повторна гра відбудется у вівторок в Парижі.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber