1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Українські отамани" перемогли аргентинців

74
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Учора у Броварах відбулася зустріч у рамках Всесвітньої серії боксу(WBS), в якій боксери з клубу «Українські отамани» приймали заокеанських гостей з клубу...

"Українські отамани" перемогли аргентинців
Спорт: 1Учора у Броварах відбулася зустріч у рамках Всесвітньої серії боксу(WBS), в якій боксери з клубу «Українські отамани» приймали заокеанських гостей з клубу «Аргентинські кондори».

Незважаючи на гучні заяви приїжджих боксерів, які обіцяли дати бій «отаманам», зустріч закінчилася з рахунком 5:0 на користь українців.

У категорії до 52 кг Азат Усеналієв протистояв Крістіану Едуардо Рода, який нічого не зміг зробити киргизькому легіонерові «отаманів» і чемпіонові Азии. Одноголосним рішенням суддів Усеналієв переміг з рахунком 50:45, 50:45, 50:45.

Домінував у своєму поєдинку і Павло Іщенко, який у ваговій категорії до 60 кг зустрічався з Брайаном Іваном Нуньєзом. Правда, в цьому протистоянні усі судді поставили 49:46, віддавши лише один раунд аргентинцеві.

Куди більше неоднозначним було рішення суддів в протистоянні Дениса Лазарєва і Луіса Альберто Верона, які билися у рамках вагової категорії до 69 кг. Двоє арбітрів віддали перевага Лазарєву з рахунком 48:47, тоді як третій суддя усі п'ять раундів зарахував аргентинцеві і поставив 45:50.

Не було зате сумнівів у арбітрів в поєдинку вагової категорії до 81 кг, в якому Олександр Ганзуля не залишив шансів Леандро Андресу місяць. Представник отаманів виграв одноголосним рішенням суддів з рахунком 50:45, 50:45, 50:45.

Переконливо виграв свій бій і Єгор Плевако у Луіса Мигеля Браво, які виступають в категорії понад 91 кг. Важкоатлет з «отаманів» отримав перемогу одноголосним рішенням суддів з рахунком 50:45, 49:45, 50:44.

Преса України

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber