1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Україна презентувала в Сочі Концепцію власної Олімпійської Заявки - Львів-2022

80
Спорт Без регіону (не видаляти!)

У головному медіа-центрі Олімпійських Ігор у Сочі Україна представила членам Міжнародного олімпійського комітету, спортсменам і вболівальникам — концепцію...

Україна презентувала в Сочі Концепцію власної Олімпійської Заявки - Львів-2022
Спорт: Олімпіада в СочіУ головному медіа-центрі Олімпійських Ігор у Сочі Україна представила членам Міжнародного олімпійського комітету, спортсменам і вболівальникам — концепцію Олімпійської Заявки — Львів -2022, передає УНН з посиланням на прес-службу в.о. віце-прем’єр-міністра Олександра Вілкула, передає УНН.

«Над Олімпійським Сочі розвівається український прапор. Цей прапор — не просто символ України. Це символ нашої віри в перемогу тут, в Сочі. У той час, коли наші спортсмени — хто вже фінішував у змаганнях, а хто проводить останні тренування і налаштовується на боротьбу, — їм всім потрібна наша підтримка Цей прапор піднято — щоб вони знали: вся Україна, від Луганська до Львова і від Севастополя до Чернігова — вболіває за нашу Олімпійську збірну і ми очікуємо, що український прапор підніметься і над сочинськими п'єдесталами», — звернувся до українських спортсменів і вболівальникам виконуючий обов'язки віце -прем'єр- міністра України Олександр Вілкул.

Він також заявив, що уряд України підвищив премії для олімпійських чемпіонів на 25 % у порівнянні з Олімпіадою в Лондоні в 2012 р. — за золото в Сочі спортсмени отримають більше 1 млн грн, за срібло — 680 тис. грн, за бронзу — 470 тис. грн.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber