1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Виноградові відбулася зустріч з Олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби Іриною Мерлені

336
Спорт Новини Виноградова

Цього ж дня, у приміщенні спортивного залу Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Русанюк...

У Виноградові відбулася зустріч з Олімпійською чемпіонкою з вільної боротьби Іриною Мерлені
Спорт: 1Цього ж дня, у приміщенні спортивного залу Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів №8 перший заступник голови районної державної адміністрації Михайло Русанюк зустрівся з олімпійською чемпіонкою Іриною Мерлені — заслуженим майстром спорту з вільної боротьби, Олімпійською чемпіонкою (Афіни, 2004), бронзовою призеркою Олімпіади (Пекін, 2008); чемпіонкою світу (2000, 2001, 2003), чемпіонкою Європи (2004, 2005).

У зустрічі також взяли участь начальник управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Василь Белень, директор Виноградівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Марія Ярема, вчителі, тренери дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, учнівська молодь.

Спорт: 2Михайло Русанюк відзначив, що не кожного дня ми можемо вітати на Виноградівщині олімпійських чемпіонів, високо оцінив спортивні досягнення Ірини Мерлені, побажав їй здоров’я, успіхів та нових перемог в ім’я України.

Протягом Олімпійського уроку, який провела Ірина Мерлені, учні мали змогу дізнатися біографію Ірини Мерлені, її шлях у спорт та отримати відповіді на власні запитання. На завершення зустрічі, всі бажаючі отримали автографи олімпійської чемпіонки.

Опісля, у спортивному залі дитячо-юнацької спортивної школи управління освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, Ірина Мерлені провела майстер-клас для вихованців спортивної школи.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber