1. Головна
  2. >
  3. Спорт

У Мукачеві відбувся чемпіонат області з греко-римської боротьби серед юнаків

552
Спорт Новини Мукачева

25-26 січня 2014 року в м. Мукачеві в залі боротьби ім. М.Токаря розпочали сезон змагань борці греко-римського стилю. В чемпіонаті області прийняли участь команди...

У Мукачеві відбувся чемпіонат області з греко-римської боротьби серед юнаків
25-26 січня 2014 року в м. Мукачеві в залі боротьби ім. М.Токаря розпочали сезон змагань борці греко-римського стилю. В чемпіонаті області прийняли участь команди Мукачівського району, Виноградівського району, Тячівського району, Берегівського району та команди м. Берегова в 10 вагових категоріях.

Спорт: 1

На урочистому відкритті змагань виступили головний суддя, заслужений тренер України (ЗТУ) Кукушкін Іван Іванович та старший тренер збірної області Болдіжар Йосип Юрійович, які наголосили, що ці змагання є відбірковими до чемпіонату України (Західної зони), який відбудеться 07-09 лютого 2014 року в м. Могилів-Подільському, за результатами змагань кращі борці будуть включені в збірну області для участі в чемпіонаті.

Збірну команду Виноградівського району представляли вихованці Виноградівської ДЮСШ в кількості 14 спортсменів, яких готували тренери Шіпош Крістіан Адальбертович, Кормош Михайло Іванович, Боршош Іван Іванович, Чонтош Федір Федорович.

На жаль, у вагових категоріях до 50 та 85 кг наші вихованці представлені не були, але в інших категоріях показали більш-менш достойний результат. За підсумками командної першості в призову трійку ввійшли:

1 місце – Тячівський район
2 місце – Мукачівський район
3 місце – Виноградівський район

В особистій першості в п’ятірку кращих увійшли:

Боршош Іван – 42 кг 5 місце тренер Боршош І.І.

Бучело Степан – 46 5 місце тренер Боршош І.І.

Кус Віталій – 54 кг 5 місце тренер Боршош І.І.

Гал Отілло — 58 5 місце тренер Шіпош К.А.

Зубко Андрій – 63 кг 3 місце тренер Боршош І.І.

Чігор Едуард – 63 кг 1 місце тренер Боршош І.І.

Горлан Олександр 2 місце тренер Боршош І.І.

Володін Вадим 5 місце тренер Кормош М.І.

Довжан Ілля – 100 кг 3 місце тренер Боршош І.І.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber