1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Результати матчів III туру зимової першості Берегівщини

231
Спорт Новини Виноградова

У неділю, 9 лютого, відбулись ігри ІІІ-го туру Зимового кубку Берегівського району з футболу.

Результати матчів III туру зимової першості Берегівщини
У неділю, 9 лютого, відбулись ігри ІІІ-го туру Зимового кубку Берегівського району з футболу.

У зоні «А», яка проходить на футбольному полі с. Галабор, у першому матчі зустрілись ФК ”Четфалва” та ФК “Вари”. Інтрига тривала до останньої хвилини.У результаті з рахунком 1:0 перемогли футболісти с. Вари. За ними на поле вийшли чемпіон району ФК “Фенікс” Бадалово та тимчасовий лідер зони ФК “Чома”. Інтриги не вийшло, футболісти с. Бадалово легко здолали опір суперника з рахунком 8:0.

У зоні «В» проходили матчі ІІ-го туру. Великий інтерес вболівальників викликала гра між ФК “Ремети” та ФК “Яноші”, яка проходила напружено і цікаво. Результат — із рахунком 5:0 перемогли ремітчани. В іншому матчі господарі з ФК “Велика Бийгань” розгромили своїх сусідів з Малої Бийгані з рахунком 8:0.

У зоні «С» на футбольному полі с. Попово лідер зони ФК “Дийда” не змогла перемогти ФК “Батьово” — в результаті суха нічия 0:0. В іншому матчі ФК “Попово” з рахунком 1:2 поступився футболістам ФК “Запсонь”. В цій зоні завершилися ігри групового етапу. За результатами перше місце посіла ФК “Дийда”, друге — ФК “Запсонь”, третє — ФК “Батьово”. Попівчани, не набравши жодного очка, – четверті.

В зоні «D», у зв'язку з погодними умовами, ігри відбувались в селі Гать. Дуже цікавою і напруженою була гра між чемпіоном Виноградівського району 2013 року ФК “Вілок” та одним із претендентів на перемогу у турнірі ФК “Артос”, с.Гать/ Результат матчу — 1:0: перемогли футболісти з с. Гать. В другому матчі зони ФК “Гут” доволі легко

Після третього туру такі команди, як «Фенікс» Бадвлово, ФК «В. Бийгань», ФК «Ремети», ФК «Яноші», ФК «М. Бийгань», ФК «Дийда», ФК «Батьово», ФК «Запсонь» ФК «Попово», «Артос» Гать, ФК «Гут» та ФК «Берегово» вже вирішили питання із виходом у 1/8 фіналу.

За підсумками трьох турів в зоні «А» лідирує ФК “Фенікс” (Бадалово), в зоні «В» — ФК “В.Бийгань”, в зоні «С» — “Дийда”, в зоні «D» — ФК “Артос” (с.Гать).

За матеріалами: Берегівська РДА

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber