1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Підсумки мукачівського хокейного сезону

92
Спорт Новини Мукачева

Цьогорічні хокейні баталії підійшли до завершення. Справжні чоловіки були учасниками аматорського хокейного турніру в Мукачеві. Ветерани і молодь мали змогу...

Підсумки мукачівського хокейного сезону
Цьогорічні хокейні баталії підійшли до завершення. Справжні чоловіки були учасниками аматорського хокейного турніру в Мукачеві. Ветерани і молодь мали змогу позмагатися за лідерство та продемонструвати свою майстерність, а вболівальники – насолодитися динамічним видовищем.



Аня відвідує майже всі ігри і завжди з захопленням спостерігає за льодовими баталіями. З команд — фіналістів, а це ветерани (Мукачево) та молодь (Кендерешово) дівчинка віддає перевагу першій. Все тому, що в команди ветеранів грає її батько. Коли і чому тато захопився цим видом спорту, дівчинка також знає. У кожного з хокеїстів – ветеранів своя історія. Чимало з них почали грати в той час, коли цей вид спорту був популярним і затребуваним.

Молодіжна команда з Кендерешова у складі семи чоловік не проти переймати досвід. Хлопці віком від 20 до 27 років встигли позмагатися у 3 матчах. У двох здобули перемогу, один закінчилася нічиєю. Євген, один з тих, хто вже давно без хокею свого життя не уявляє. За молодь уболівав і пан Сергій. Прийшов підтримати сина та похресника. Каже: цей вид спорту виховує в хлопцях справжні чоловічі якості. Змагання могли б більш видовищними, якби фінансувались державою. Тож майже все за власний кошт. Та незважаючи на фінансові проблеми, спортсмени не збираються опускати «клюшки». Мріють, щоб змагання стали традиційними.

М-студіо

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber