1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Говерла" в Ужгороді поступилась "Шахтарю"

94
Спорт Новини Ужгорода

У матчі 16-го туру Чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі «Говерла» вдома програла донецькому «Шахтареві з рахунком 0:2.»

"Говерла" в Ужгороді поступилась "Шахтарю"
У матчі 16-го туру Чемпіонату України з футболу в Прем'єр-лізі «Говерла» вдома програла донецькому «Шахтареві з рахунком 0:2.»

Перед грою тренерський штаб обох команд отримав повідомлення про те, що на час проведення поєдинку очікується сильний дощ. Для технічної ігрової стратегії донецького «Шахтаря», таке повідомлення не могло викликати фурор. Зовсім інша ситуація у протилежному таборі, адже загальновідомо, що при поганій погоді набагато легше захищатися, ніж будувати складну павутину атак, пише Закарпаття онлайн.

Після приголомшеної поведінки команди В'ячеслава Грозного на старті матчу, що вилилася у незрозумілі дії господарів перед натиском донеччан, горяни заспокоїлися. Щоправда таке затишшя буває тільки перед бурею. Можливо і буря потім не виникнула, але той футбол, в який почали грати обидва колективи, не міг не тішити. Особливо здивувала «Говерла», котра практично на кожну атаку «кротів», відповідала своєю, причому не менш гостро.

Такі дії суперника напевне дещо здивували Мірчу Луческу, котрий випустив на поле практично тих самих гравців, що і у поєдинку Ліги Чемпіонів проти «Байєра». А дивували горяни в першому таймі тому, що в недавньому протистоянні із луцькою «Волинню», ужгородці грали суто від оборони проти не найсильнішого суперника і такий впевнений хід Грозного, можливо заскочив зненацька іменитих гостей.

Вийшовши після перерви, «гірники» почали показувати зовсім інший футбол насамперед в атакувальній стадії, адже реалізація їхніх гольових моментів призвела до кількох голів. Спершу забити вдалося Кривцову, а опісля і Едуардо розписався у воротах Надя. Хочеться крім усього іншого і віддати належне господарям «Авангарду», котрі пропустивши два голи, намагалися нагнітати обстановку у чужому штрафному, стараючись відквитати хоча б гол. Загалом, якщо говорити про результат в Ужгороді, то насамперед хочеться подякувати обом командам, котрі потішили хорошою грою. Так, «Шахтар» виглядав сильнішим, що було не важко побачити, але і місцеві футболісти перед рідною публікую, аж ніяк не осоромилися.

«Говерла» — «Шахтар» 0:2 (0:0, 0:2)

Голи: 0:1 — 54 Кривцов, 0:2 — 72 Едуардо.

«Говерла»: Надь, Лисицький, Єзерський, Леандро, Орош, Балафас (Ле Таллек, 78), Буяльський, Кочіш, Лисенко, Нікулае, Савич (Іканде, 76).

«Шахтар»: Пятов, Срна, Кривцов, Ракицький, В. Шевчук, Фред, Степаненко, Бернард (Фернандо, 65), Алекс Тейшейра, Дуглас Коста (Веллінгтон Нем, 79), Феррейра (Едуардо, 65).

Попередження: Савич (15), Степаненко (39), Лисенко (40), Балафас (50), Люлька (70), Єзерський (74).

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber