1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Франція - Україна. Анонс футбольного матчу у вівторок

100
Спорт Без регіону (не видаляти!)

Після феєричної перемоги збірної України на НСК «Олімпійський» над Францією в матчі Плей Офф відбору до Чемпіонату Світу 2014, що відбудеться в Бразилії команда...

Франція - Україна. Анонс футбольного матчу у вівторок
Спорт: 1Після феєричної перемоги збірної України на НСК «Олімпійський» над Францією в матчі Плей Офф відбору до Чемпіонату Світу 2014, що відбудеться в Бразилії команда Михайла Фоменко у гарному настрою відправилась в Париж. Переконливі 2:0 в Києві кажуть про те, що «жовто — сині» будуть грати тактично від захисту сподіваючись на контр атаки і стандарти, проте як запевняє Руслан Ротань, на нічию команда грати не буде. Франції втрачати нема чого, тому «півні» підуть атакувати чи не з перших секунд.

Отже:

19 листопада 2013 року. Матч відповідь Плей Офф до Ч.С. 2014. 22:00

Суддя: Дамір Скоміна (Словаччина)

Стадіон: «Стад де Франс»

Трансляція: ТК "Інтер"

Франція


Програвши Україні, французька преса дуже розкритикувала гру команди і Дідье Дешама. Ще перед першим протистоянням французки журналісти сказали, що дуже задоволенні жеребкуванням на, що головний тренер «жовто — синіх» відповів — «Ми розділяємо з вами щастя». Тепер зухвалим «півням» потрібно показувати на, що вони спроможні. Нагадаємо, Франція зайняли в своїй групі друге місце пропустивши перед собою Чемпіонів Світу та Європи — Іспанію.

На гру проти нашої дружини відновився захисник мадридського «Реала» — Раффаель Варан, який через пошкодження пропускав гру в Києві. Нагадаємо на «Стад де Франс» не зможе вийти Кощельни, захисник «Арсеналу» отримав пряму червону в першому матчі за удар по обличчі Олександра Кучера на 90-й хвилині матчу.

Україна


Збірна України залишилась на матч відповідь без трьох гравців. Не зіграють через дискваліфікацію Артем Федецький та Олександр Кучер. У першого перебір карток у Олександра пряме вилучення в минулому матчі, який він заробив в доданий арбітром час. Проте обидва гравці відправились в столицю Франції в якості туристів, аби підтримати команду. В Києві залишився Максим Коваль. Голкіпер київського «Динамо» простудився на передодні вильоту в Париж, тому Михайло Фоменко вирішив залишити молодого стража воріт. З іншими гравцями проблем немає, всі в чудовому настрою готуються до протистояння.

Дискваліфіковані: Кощельни (Франція), Кучер, Федецький (Україна)

Захворів: Коваль (Україна)

Олександр Шульський, Sportanalytic.com

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber