1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Десятикласник Виноградіської школи на Вінниччині здобув "срібло" з греко-римської боротьби

168
Спорт Новини Виноградова

Нещодавно відбувся чемпіонат України (західна зона) із греко-римської боротьби серед атлетів 1997-1998 р.н. Змагання проходили в м. Подільськ Вінницької області. Наш...

Десятикласник Виноградіської школи на Вінниччині здобув "срібло" з греко-римської боротьби
Спорт: Вадим ВолодінНещодавно відбувся чемпіонат України (західна зона) із греко-римської боротьби серед атлетів 1997-1998 р.н. Змагання проходили в м. Подільськ Вінницької області. Наш земляк, десятикласник Виноградіської школи №4 Вадим Володін, посів друге місце. Його нагородили кубком та срібною медаллю.

Це не перша нагорода юного борця. Успіху у спорті він домагається завдяки регулярним тренуванням у секції греко-римської боротьби Виноградівської ДЮСШ, де займається з тренером Михайлом Кормошом.

Як зазначає сам переможець, він не страждає на «зіркову хворобу». Хоча кожне сходження на п’єдестал і блиск медалі додає йому наснаги у спорті.

Слід зазначити також, що молодий спортсмен — цікава та весела особистість, бере активну участь у шкільному житті. Вадим відзначається цілеспрямованістю, енергійністю та гарним почуттям гумору. Тому й користується неабиякою прихильністю у дівчат. Ми пишаємося тобою, Вадиме!

Мирослава Муквич, учениця ЗОШ №4;
Новини Виноградівщини

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber