1. Новини Закарпаття
  2. >

Відомо, хто став переможцем Євро-2020

12.07.2021 09:18 Спорт

Італійські футболісти виграли золото Євро вперше з 1968 року. У фіналі вони перемогли збірну Англії.

Італійські футболісти виграли золото Євро вперше з 1968 року. У фіналі вони перемогли збірну Англії.

На стадіоні "Уемблі" в Лондоні завершився фінальний матч чемпіонату Європи з футболу. У вирішальній грі турніру зустрічалися збірні Англії та Італії. Основний час поєдинку завершився з рахунком 1:1. Про це в понеділок, 12 липня, повідомляє видання Спорт-Експрес

У складі збірної Англії гол забив Люк Шоу, який відзначився на третій хвилині зустрічі. У другому таймі Леонардо Бонуччі зрівняв рахунок і перевів гру в додатковий час. 

Змінити рахунок за два тайми по 15 хвилин командам не вдалося, тому переможець визначався в серії пенальті, в яких точнішими виявилися підопічні Роберто Манчіні - 3:2.

 Збірна Італії стала чемпіоном Європи вдруге. До цього вона домагалася подібного успіху в 1968 році. Ще двічі італійці були срібними призерами - в 2000 і 2012 роках. Англійці грали в фіналі Євро вперше. 

Євро-2020 був перенесений на рік через пандемію коронавірусу. Матчі турніру пройшли з 11 червня до 11 липня в 11 містах Європи - Римі, Будапешті, Бухаресті, Глазго, Санкт-Петербурзі, Амстердамі, Мюнхені, Севільї, Копенгагені, Баку і Лондоні.

Читайте на ГК:Відомий актор загинув жахливою смертю у 27 років: що відомо (ФОТО)
Читайте на ГК:Двоє українок потрапили у смертельну аварію в Німеччині: деталі жахливої ДТП (ФОТО)
Читайте на ГК:Можуть вплинути й на роботу комп'ютерів: уповільнення обертання землі та наслідки таких змін
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська