1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатська жіноча команда з футболу готується до чемпіонату України

21.05.2021 18:47 Спорт

Жіноча команда Закарпаття, з якою нещодавно розпочав співпрацю ФК «Минай», продовжує займатися на базі клубу.

Жіноча команда Закарпаття, з якою нещодавно розпочав співпрацю ФК «Минай», продовжує займатися на базі клубу.

«Дуже приємно, що у нас з’явилася можливість тренуватися на стадіоні «Минаю», – розповіла головний тренер команди Кристіна Костевка. – Нам будь-яка підтримка наразі важлива. Попереду відповідальні матчі, тому ретельно готуємося. Сподіваємося, що в цьому сезоні станемо тільки сильнішими».

В цьому році дівчата візьмуть участь в чемпіонаті України в двох вікових категоріях:  WU-14 та WU-16.

Серед 14-річних наші дівчата зіграють в групі 1, де їх чекають львівські «Карпати», ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) та «Янтарочка» з Новояворівська. Загалом, в цьому турнірі візьме участь 28 команд.

Схема турніру наступна: переможці груп та команди, які посіли другі місця потрапляють до другого групового етапу, де сформують 4 групи по 4 команди в кожній  та будуть грати між собою в одне коло. Далі – фінальний етап.

Старт змагань заплановано на кінець травня – початок червня та триватиме до жовтня 2021 року, коли і відбудеться фінальний етап.

Перша гра наших дівчат запланована із «Янтарочкою».

В чемпіонаті серед 16-річних наші дівчата також гратимуть в групі 1, де їх суперниками буде команда «Карпати» (Львів), ДЮСШ №3 (Івано-Франківськ) та «Ладомир» (Володимир-Волинський).

Схема турніру буде такою самою. Старт також заплановано на кінець травня та триватиме до жовтня.  Перша гра з «Ладомиром». Загалом у Чемпіонаті України WU-16 візьмуть участь 17 команд. ФК"Минай"

Нагадаємо, що ФК “Ужгород” у Вищій лізі чемпіонату Закарпатської області зіграє проти ФК “Хуст”

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська