1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатці вибороли 14 медалей на чемпіонаті України з комбат самозахисту ІСО

15.05.2021 20:48 Спорт

Чемпіонат України з комбат самозахисту ІСО (легкий контакт) серед юнаків, юніорів та дорослих, який відбувся у Броварах, зібрав спортсменів із 17 областей.

Чемпіонат України з комбат самозахисту ІСО (легкий контакт) серед юнаків, юніорів та дорослих, який відбувся у Броварах, зібрав спортсменів із 17 областей.

Закарпатські спортсмени із СК «Academy of Sport Education» (Ужгород) та СК «Ніка» (Дубриничі), які виступали під керівництвом тренера збірної області Владислава Горнодя, Василя Кута та Романа Митровці, відзначилися хорошою підготовкою та продемонстрували високий рівень майстерності. У підсумку представникам Срібної землі вдалося вибороти 14 медалей, що є чудовим результатом, повідомив КО.

Чемпіонські звання здобули Павло Коваль, Максим Балабан, Таїсія Поп та Ольга Сойма. Срібними призерами змагань стали Аліна Бобрик, Анастасія Химинець та Анастасія Євтушенко. А на третю сходинку п’єдесталу пошани піднімалися Олександр Кучерявий, Богдана Бобрик, та Валерія Симочко.

Також у складі нашої команди були спортсмени, яким удалося вибороти по дві медалі. Віктор Гавдан здобув «золото» та «бронзу», а Роман Митровці – два «срібла».

Олег МИКИТА

Нагадаємо, У Перечині пройде виставка домашніх улюбленців (АНОНС)

Читайте на ГК:Навіть небо плаче від болю: небесне військо поповнив 20-річний закарпатець (ФОТО)
Читайте на ГК:До уваги жителів регіону: введено особливий режим перебування у окремих зонах Закарпаття
Читайте на ГК:Спецоперація СБУ на Закарпатті: чоловіка викрили у співпраці з країною-агресором та розпалюванні релігійної ворожнечі (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська