1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатці вибороли медалі на Чемпіонаті України з пауерліфтингу

08.04.2021 10:00 Спорт

У Хмельницькому 6 квітня завершився чемпіонат України з класичного жиму лежачи. Нагороди на ньому здобули також закарпатці.

У Хмельницькому 6 квітня завершився чемпіонат України з класичного жиму лежачи. Нагороди на ньому здобули також закарпатці.

Про це на своїй сторінці в мережі Facebook розповів президент Закарпатської обласної федерації пауерліфтингу Андрій Федорішко. Про це інформує "Суспільне".

З його слів, серед переможців троє — спортсмени, котрі представляють СК УжНУ.

“Студентка факультету здоров’я та фізичного виховання Едіта Ковач, яка дебютувала на всеукраїнському помості, стала віце-чемпіонкою країни серед юніорок (U 23) у в.к. (ваговій категорії, — ред.) до 69 кг; також срібним призером серед чоловіків у в.к. до 83 кг став Олександр Шляхта; колишня випускниця цього ж факультету Єлізавета Рижак здобула “бронзу” серед жінок у в.к. до 52 кг”, — написав Андрій Федорішко.

Він розповів, що із закарпатців золоту медаль завоював Ілля Ковач з Мукачева, котрий став чемпіоном серед юнаків (U 18) у в.к. до 105 кг. Чемпіоном став мукачівець Михайло Рошко, срібним призером — перечинець Ярослав Ситар.

Нагадаємо, на Закарпатті військовослужбовця підозрюють у незаконному поводженні зі зброєю

Читайте на ГК:Небезпечна пилова буря над Україною: на Закарпатті пил із Сахари також могли бачити
Читайте на ГК:Закарпатці продовжують палити суху траву: пожежі знищили ще 9 гектарів землі (ФОТО)
Читайте на ГК:Непоправна втрата сколихнула все Закарпаття: клята війна забрала ще одного Героя (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська