1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Відбір до ЧС-2022: збірна України з 81% імовірністю здобуде першу перемогу в матчі з Казахстаном

31.03.2021 18:38 Спорт 0

Відбір до ЧС-2022: збірна України з 81% імовірністю здобуде першу перемогу в матчі з Казахстаном

У заключному турі березневого циклу групового етапу кваліфікації до чемпіонату світу збірна України вдома проекзаменує Казахстан. 

Після двох турів у активі «Синьо-жовтих» 2 очки, а у «Яструбів» – 0, проте у підопічних Талгата Байсуфінова на один зіграний матч менше. За розрахунками аналітиків, господарі – беззаперечний фаворит.

Найімовірніший підсумок поєдинку – перемога «Синьо-жовтих» з різницею у два м’ячі, повідомляє портал “Рейтинг Букмекерів”. 

Статистичні факти про матч команд України та Казахстану 

- Казахстан жодного разу в історію не перемагав збірну України: 4 матчі – 4 поразки;

- Українці зазвичай демонструють результативний футбол в протистояннях з казахами: 2,25 гола за поєдинок, у суперника цей показник значно скромніший – 0,75 (9 проти 3);

- Востаннє колективи зустрічалися на груповій стадії відбору до Мундіалю в ПАР (2010). Тоді півзахисник Сергій Назаренко забив 3 м’ячі за підсумками двоматчевої дуелі;

Матч 3-го туру відбору до Мундіалю у Катарі між збірними України та Казахстану зіграють у середу, 31-го березня. Початок – о 21:45. На зустрічі працюватиме бригада арбітрів зі Словенії на чолі з Матеєм Югом. Лайнсменами призначені Матей Жунич та Грега Кордеж, четвертий рефері – Славчко Вінчич. Нагадаємо, що система відеопомічника судді (VAR) не буде задіяна.

Найсвіжіші новини: