1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Світ
  4. > >

Півзахисник із Виноградова вийшов у фінал футбольного Кубку Угорщини

28.05.2020 14:43 Спорт

Півфінальні двобої в угорському Кубку виявились вкрай рівними, адже кожна пара зігравши по два поєдинки, вдома та на виїзді, завершувала їх неодмінно внічию.

Півфінальні двобої в угорському Кубку виявились вкрай рівними, адже кожна пара зігравши по два поєдинки, вдома та на виїзді, завершувала їх неодмінно внічию.

Півфінальні матчі-відповіді угорського Кубку відбулись 26 травня, інформує "Лобда".

Команда Шандора Вайди "Мезьокьовешд" зуміла пройти до фіналу завдяки правилу виїзного голу, зігравши вдома з МОЛ Фехервар 1:1, а у вчорашньому виїзному матчі вони знову розписали мирову з командою Петряка 2:2. 

У першому матчі Шандор зявився на полі на 81-ій хвилині, одразу після голу своєї команди і допоміг їй утримати нічию, яка грала останні сім хвилин у меншості. У гостьовому матчі виноградівський півзахисник вийшов на поле на 65-ій хвилині за рахунку 1:2 на користь своєї команди. 

Окрім Вайди у Мезьокьовешді виступають ще три українці – Нестеров і Месхі, які вчора провели весь поєдинок на полі та резервний воротар Рябенко.

В іншій півфінальній парі Гонвед та МТК Будапешт двічі зіграли 0:0, а в серії післяматчевих пенальті кращими були «армійці» 5:4.

У чемпіонаті "Мезьокьовешд" впевнено йде на третьому місці, тоді як Гонвед розташувався в середині таблиці на шостому місці.

Фінал відбудеться 3 червня о 21:00 на стадіоні Пушкаш-Арена у Будапешті.

Нагадаємо, трюк українського футболіста вразив соцмережі (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Тисячі людей вийшли на вулиці і вимагають відставку Орбана: в Угорщині розпочалися масові протести (ФОТО)
Читайте на ГК:Потужне природне явище накрило Західних сусідів: у мережі діляться цікавими відеозаписами (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Екстремальне видовище перетворилося на місиво: в Угорщині сталася масштабна трагедія (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська