1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Невгамовний Михайло Кополовець із "Минаю" в черговий раз "роздразнив" соцмережі

28.04.2020 16:00 Спорт

Черговий вихід програми “Трендець” не обійшовся без колоритного спортивного директора закарпатського клубу ФК «Минай» Михайла Кополовця.

Черговий вихід програми “Трендець” не обійшовся без колоритного спортивного директора закарпатського клубу ФК «Минай» Михайла Кополовця.

Михайло Кополовець частий гість передачі, але в умовах карантину довелося спілкуватися через соціальні мережі. Вийшло як завжди емоційно, весело та так, як вміє Михайло, інформує uzhgorod.net.ua.

Михайло зазначив:

«У цей час, раніше звичайні речі, до прикладу, попити каву з другом, сьогодні вже визначається як якась вагома подія. Тож дуже доречним буде зменшення оплати, щоб і власники клубів і гравці пішли до обопільної згоди, адже сьогодні такий час, що люди тепер думатимуть про те, як прогодувати свої сімї, а футбол десь далеко».

Щодо планів на перспективу, то за словами спортдиректора минайського колективу:

«Хлопці хочуть іти в прем’єр-лігу, однак стадіон клубу «Минай-арена» не готовий до рівня УПЛ, але можемо грати на «Авангарді».

Також торкнулися й кадрових питань – втрату кращого нападника Роберта Гегедоша:

«Він мабуть повважав, що переріс рівень нашої команди, – зазначив Кополовець, – тож просто пішов у харківський «Металіст». Ми нічого не заробили на його трансфері, але вирішили достроково розірвати з ним контракт. Своєю поведінкою він показував небажання грати в нашій команді».

Нагадаємо, Кополовець VS Кобін - веселий батл харизматичних легенд українського футболу (ВІДЕО)

Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Читайте на ГК:Голови та руки обмотанні залізними канатами: українські археологи виявили шокуючу знахідку (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська