1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Ужгородець Роман Мегела готується до наступних змагань із тріатлону серії "IRONMAN" (ВІДЕО)

03.03.2020 17:22 Спорт 111

У попередніх змаганнях зайняв 16 місце. Відбувалися вони в столиці Оману – Маскат, у лютому цього року. Чоловік до змагань готувався дев’ять місяців.

Ужгородець Роман Мегела готується до наступних змагань із тріатлону серії "IRONMAN" (ВІДЕО)
Малюнок

Роман Мегела показує медаль, яку отримав за 16 місце в щорічних змаганнях з тріатлону серії «IRONMAN» в Омані. Вони відбулися в лютому цього року. Змагання включали плавання, їзду на велосипеді й біг без перерви, інформує UA: Закарпаття.

«Узагалі на виконання даної дистанції надається 8 годин 30 хвилин. У моєму випадку, я завершив повну дистанцію за 5 годин 38 хвилин. Я б не сказав, що це найкращий результат, є там хлопці – професіонали, які в цьому спорті все життя. Я, можна сказати, новачок у цьому напрямку, але будемо рухатись в цьому напрямку, щоб показувати найкращі результати й здобувати перемоги», — каже спортсмен.

За словами Романа Мегели, найважчим у змаганнях для нього була їзда на велосипеді:

«Тому що мав достатньо мало досвіду в цьому напрямку, були досить великі підйоми, як для мене на даний момент без досвіду в цьому напрямку. Сила духу допомогла мені підкорити дану дистанцію й перейти до наступної – бігу».

Взяти участь у змаганнях з тріатлону серії «IRONMAN» Роман Мегела вирішив минулого року. Від травня 2019 – того хлопець тренувався два-три рази в день:

«З перекладу ironman – це залізний чоловік. Я зрозумів, чому дана назва присвоєна цим змаганням тільки коли взяв участь в них, тому що це не є легко, це є достатньо важко. Напевно, це найважче, що я робив до сьогодні в своєму житті. Змагання проходили на Аравійському півострові, в столиці Оману місті Маскат. Температура сягала до 34 градусів тепла, тобто все було під прямими променями сонця».

Нагадаємо, Закарпатець пробіг престижну гонку IRONMAN (ФОТОФАКТ)

Цей матеріал також доступний на таких мовах: Російська
Більше у розділі
У Іршаві відбувся фінал Закарпатської об...

У Іршаві відбувся фінал Закарпатської області з фу...

Днями стадіон міста Іршава приймав фінал...

06.05.2015 18:35 343 0 Спорт

У Іршаві проведуть Всеукраїнські змаганн...

У Іршаві проведуть Всеукраїнські змагання з футбол...

Незабаром на Іршавському стадіоні «Аванг...

04.06.2015 15:34 311 0 Суспільство

Юні футболісти Іршавщини стали чемпіонам...

Юні футболісти Іршавщини стали чемпіонами Закарпат...

Сьогодні на центральному міському стадіо...

11.06.2015 17:06 220 0 Спорт