1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >
  5. Ужгород

ФК "Ужгород" зазнав сьомої поразки поспіль

26.11.2019 16:00

Сталося це у завершальному поєдинку осінньої частини чемпіонату Другої ліги.

Лобда".

Як би там не було, а гості почали просто чудово. На довгий пас від свого воротаря стартував вінгер Машталір і, хоча його неабияк притримували суперники, добіг до штрафного майданчика. А вже там завалився на газон, підсумком чого стало пенальті і жовта картка захисникові Діназа Волошину. Віктор Ряшко з 11-метрової позначки не залишив шансів безальтернативному воротареві господарів Коростишівському - 0:1. Це був самий ранній гол ФК Ужгород за час виступів на професійному рівні - всього-то 2-а хвилина.

Діназ руки не опустив і відігрався ще в першому таймі. Допомогла груба помилка гостей на лівому фланзі своєї оборони. Бовтрук обібрав Ковчара, промчав через фланг і прострілив, а вже Ілля Терещенко майстерно уникнув підкату захисника і з лівої послав м'яч точнісінько в куточок - 1:1. Восьмий гол в чемпіонаті для повернутого з словацької ліги гравця.

А вже у другому таймі Діназ довів свою перевагу. Спочатку рядовий винос зі своєї половини поля використовував Роман Помазан. Він майстерно прийняв лонгболл Гарбара, підробив м'яч головою, обійшов суперника і пробив в дальній кут - 2:1. Далі господарі переконливо збільшували оберти - як не згадати, наприклад, штрафний у поперечину від того ж Гарбара або нереалізований Терещенко пенальті. Зате наступний стандарт господарі використали - після штрафного зі своєї половини захисник невдало скинув на дальній край штрафної, де Валентин Корешков переграв голкіпера - 3:1.

Дограти зовсім вже без нервів не вдалося - буквально через кілька хвилин після атаки через лівий фланг Володимир Дуран замкнув простріл (3:2). Але перемогу Діназ вже не упустив: набрав 31 очко і на останньому віражі піднявся на четверте місце в Групі «Б»! Інший дебютант ПФЛ - ФК Ужгород - залишився зимувати передостаннім, зате перервав безгольову серію. Таким був останній матч півріччя у Другій лізі.

ужгородський "Минай" переграв київських "пивоварів" з рахунком 4:1

Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Читайте на ГК:Загинув рятуючи побратимів: Герой-закарпатець повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:“А якби когось прибило”?: на набережній відвалилася величезна гілка (ВІДЕО)