1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині футбольний лідер розгромив “середнячка”

17.06.2019 09:21 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

ФК “Берегово”, що знаходиться на верхній позиції турнірної таблиці чемпіонату району з футболу, у неділю зустрічалось з командою середньої ланки – ФК “Кідьош”.

ФК “Берегово”, що знаходиться на верхній позиції турнірної таблиці чемпіонату району з футболу, у неділю зустрічалось з командою середньої ланки – ФК “Кідьош”.

Гра виявилась надзвичайно напруженою і видовищною. Вболівальники побачили аж 10 (!) голів. Шість з них забили берегівчани, чотири – їх суперники. Перші зміцнили свою лідерську позицію і з 13 заліковими балами продовжують утримувати звичне місце.

Лише на одно очко відстають від них бадалівці, які в черговому турі здолали опір виноградівського “Перехрестя” – 4:2. Треті у табелі про ранги футболісти В.Бийгані теж із розгромним рахунком “поклали на лопатки” берегівську “Спарту”, провівши у ворота суперника дев’ять “сухих” м’ячів.

У юнаків теж перемагали господарі. ФК “Кідьош” зумів переграти ровесників з Гаті – 3:0, а “Перехрестя” з мінімальним рахунком вирвало жадані три бали у гатянців – 1:0.

Нагадаємо, Втрачений Виноградів: краєзнавець розповів про тюрму, міську управу, кам'яні церкви та зниклий фонтан.

Читайте на ГК:“Для чого це все виставляння в мережі?”: ДТП “розбрату” в Берегові (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Закарпатка потрапила у руки тирана-чоловіка: кривдник погрожував розправою (ФОТО)
Читайте на ГК:Серце щемить від болю: на Закарпатті пожежа забрала життя 19-ти чотирилапих пухнастиків (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська