1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Днях міста Берегово названо кращих борців (ФОТО)

27.05.2019 08:11 Спорт Ексклюзив Голос Карпат

З нагоди свята в місті проведено традиційний турнір з греко-римської боротьби за участю понад 80 спортсменів у чотирьох вікових категоріях. Судили поєдинки самі борці та їх наставники.

З нагоди свята в місті проведено традиційний турнір з греко-римської боротьби за участю понад 80 спортсменів у чотирьох вікових категоріях. Судили поєдинки самі борці та їх наставники.

Змагання стали своєрідними оглядинами готовності юні до майбутніх першостей. Так, Золтан Деак, чемпіон України та учасник європейських змагань, нині готується до Всесвітніх ігор єдиноборств серед кадетів, що проходитимуть 17-19 липня в Баку. Інший призер чемпіонату країни Сергій Попович готується до відбіркових змагань на першість світу, які орієнтовно теж відбудуться в кінці липня.

11-14 числа цього ж місяця стартує Всеукраїнський турнір “Хто ти, майбутній олімпієць?”, в якому теж мають намір виступити вихованці берегівського тренера Ігоря Карімова. Тому нинішній турнір з нагоди Дня міста теж показав, хто на що здатний в ракурсі участі у згадуваних поєдинках.

Прискіпливо приглядались і до членів збірної області Ігоря Немеша та Адлана Доровці, які торік у складі кращої команди краю вибороли на чемпіонаті України п’яті місця, чим принесли в загальну копилку цінні залікові очки.

“Отож, сьогоднішні змагання були дуже корисними й необхідними,- каже Голосу Карпат Ігор Карімов.- Переглянули готовність до майбутніх престижних поєдинків усіх потенційних претендентів. Перевірили також перспективну молодь, яка в майбутньому може замінити нинішніх фаворитів.”

Усі учасники турніру були відзначені Кубками й медалями, грамотами, які надала міська рада.

Нагадаємо, на Берегівщині стартували футбольні першості

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська