1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

На Берегівщині стартували футбольні першості

27.05.2019 08:03 Спорт Голос Карпат

Згідно з рішенням районної федерації з футболу, нинішнього сезону проводять першості окремо для дорослих і юнацьких складів.

Згідно з рішенням районної федерації з футболу, нинішнього сезону проводять першості окремо для дорослих і юнацьких складів.

Перші вже зіграли три тури й попереду команда Бадалова, яка має в активі 9 залікових балів. На три очки відстає від них Перехрестя. Третім крокує клуб Берегова, що має 6 очок. Поки-що пуста копилка спортсменів Великої Бакти, лише один бал на рахунку “Спарти” (Берегово). По три очка мають Кідьош та В.Бийгань.

У суботу в третьому турі між собою зустрілись Бадалово і “Спарта”, Перехрестя і В.Бакта, Кідьош і В.Бийгань. У перших двох поєдинках перемогли господарі: бадалівці здолали “Спарту” з рахунком 2:1, а виноградівці з мінімальною перевагою в один гол примусили капітулювати бактянців. У третьому сильнішими виявились гості: бийганьці вколотили у ворота Кідьоша три м’ячі, на які ті відповіли двома.

Серед юнацьких команд попереду два клуби з однаковою кількістю очок – по 4. Це – Кідьош і Батьово. До речі, у звітному другому турі вони не змогли виявити між собою сильнішого – матч між ними завершився нульовою нічиєю. Ще жодного очка не завоювали юнаки Перехрестя і Гаті. Три залікові бали має Бене.

Наступні поєдинки відбудуться у юнаків в суботу, 1-го, а в дорослих – 2 червня.

Нагадаємо, футболісти "Ужгорода" програли на виїзді

Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Читайте на ГК:«Kelme Cup in Beregovo»: у Закарпатті проводять традиційний всеукраїнський футбольний турнір
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська