1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Сьогодні ужгородський "Минай" проводитиме домашній матч проти "Поділля" з Хмельницького

19.05.2019 13:51 Спорт

В цю неділю, 19 травня, ФК «Минай» зіграє свій останній домашній поєдинок у цьому сезоні в Другій лізі. Суперник – «Поділля» з Хмельницького.

В цю неділю, 19 травня, ФК «Минай» зіграє свій останній домашній поєдинок у цьому сезоні в Другій лізі. Суперник – «Поділля» з Хмельницького.

До кінця чемпіонату залишилося всього 2 гри, боротьба за лідируючі позиції в групі «А» надзвичайно гостра, тому вага кожного поєдинку дуже велика, повідомив ЗІ.

Хмельницьке «Поділля» – єдина команда, яку «Минай» двічі обігравав у цьому чемпіонаті. У першому колі, 28 липня, на виїзді закарпатці виграли 2:0 (забивали Нурієв та Гегедош), у другому, вдома 30 вересня, перемогли 1:0 (автогол від хмельниччан). На черзі – третя зустріч.

До цього поєдинку «Минай» підходить з непоганим настроєм – у них переможна серія з 3-ох останніх матчів. Покращили вони і свою домашню статистику. Після двох поспіль програних у цьому році ігор на стадіоні «Минай», наша команда нарешті виправилися і перемогла у останніх 2-ох.

На жаль, до поєдинку в неділю Кирило Куренко не зможе розраховувати на оптимальний склад. Під питанням лідер оборони Ігор Ощипко – у грі в середу з «Буковиною» він отримав ушкодження. Точно не візьмуть участь у цій грі Анатолій Нурієв та Стефан Федак – перший через перебір жовтих карток, другий – через видалення у попередньому матчі. Натомість тренерський штаб зможе розраховувати на Василя Бецу, який повернувся після дискваліфікації.

Хмельницьке «Поділля» також гратиме у піднесеному настрої. Після трьох поспіль поразок у останньому турі підопічні Віталія Костишина змогли на виїзді здобути надзвичайно вольову перемогу у Млинові над рівненським «Вересом» 3:2. Цей результат дозволив хмельничанам не перейматися – вони фактично зберегли прописку у Другій лізі на наступний сезон.

Гра розпочнеться в 17.00. Вхід на стадіон з 15.00. Буде і пряма трансляція.

Нагадаємо, прапор Виноградова в Атлантичному океані: уродженець Закарпаття обігнув мис Горн.

Читайте на ГК:Зовсім не попередження: в Ужгороді порушники правил паркування знаходитимуть на авто дещо незвичне (ФОТО)
Читайте на ГК:Ужгородець пообіцяв собі бігати до Перемоги: під час щоденної півмарафонської дистанції не забуває й про ЗСУ (ФОТО)
Читайте на ГК:"Спідниці пішли у бій": на Закарпатті жінки  силою відтягували від ТЦК військовозобов'язаного (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська