1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

В Закарпатті розпочато реєстрацію на Mukachevo Half Marathon 2019

03.05.2019 09:03 Спорт

Нагадаємо, що восени, 13 жовтня, відбудеться наймасовіший біговий захід Закарпаття - Mukachevo Half Marathon 2019.

Нагадаємо, що восени, 13 жовтня, відбудеться наймасовіший біговий захід Закарпаття - Mukachevo Half Marathon 2019.

Про це повідомляють організатори заходу на своїй сторінці у мережі фейсбук. https://www.facebook.com/mukachevo.hm/. Зареєструватися можливо за посиланням: https://runstyle.net/events/mukachevo-half-marathon-2019/ або тисність на кнопку "Реєстрація" безпосередньо фейсбук сторінці організаторів. До 31 травня для тих, хто хоче брати участь в півмарафоні діятиме знижка при реєстрації.

Нагадаємо, що восени, 13 жовтня, відбудеться наймасовіший біговий захід Закарпаття - Mukachevo Half Marathon 2019! Захід буде проводитися напередодні Дня захисника́ Украї́ни — свято, що відзначається в Україні 14 жовтня у день святої Покрови Пресвятої Богородиці.

Два роки тому Мукачево вперше організували півмарафон. Тоді на забіг зареєструвалися 264 учасників зі всієї України та із за кордону. Маршрут мукачівського півмарафону проходив в два кола історичною та рекреаційною частинами міста, аби учасники могли насолодитись мальовничими краєвидами, історичними пам’ятками та незабутньою природою, повідомляє  прес-служба Мукачівської міськради.

Нагадаємо, у Мукачеві сьогодні стартує гастрономічний фест "Огинь і мнясо"

Читайте на ГК:З води вже витягнули бездиханне тіло: річка забрала життя закарпатця (ФОТО)
Читайте на ГК:Одна з найдовших в Україні: на Закарпатті розквітла алея Сакур (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Туристичний європейський автобус застряг у "аксесуарах" мукачівських вулиць: у соцмережах обговорюють курйозний випадок на Закарпатті (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська