1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

У Берегові стартував незвичний турнір з міні-футболу (ФОТО)

18.11.2018 12:51 0 Спорт Автор: Голос Карпат
 

Його оригінальність полягає в тому, що поєдинки на майданчику проходять без перерв протягом 34 годин.

Загалом у змаганнях беруть участь понад 60 команд – більше 600 футболістів з багатьох районів області та закордоння, від підлітків до дорослих.

Ініціатори проведення турніру “2018 хвилин за здоров’я, за спільноту” – керівники скаутів Берегівської ЗОШ № 4 Дєрдь Барна та Михайло Томинець. Акцію підтримало консульство Угорщини в Берегові.

На урочистому відкритті директор школи Емеше Желтвої-Веждел, провідний консул угорського консульства Петер Ердеї, голова міського осередку КМКС Іштван Д.Молнар, організатори тепло вітали учасників змагань і зичили їм успішних та результативних матчів.

На початку церемонії відкриття поєдинків прозвучали гімни України, Угорщини та скаутів.

“Я рада, що ідея проведення такого турніру народилась саме в нашому навчальному закладі,- каже Голосу Карпат директор школи.- Це хороша можливість як для дітей, так і дорослих відпочити після напруженого тижня. До слова, у командах виступають як учні, так і їх батьки.”

Поєдинки стартували в суботу зранку, тривали цілу ніч і продовжуються тепер. Вільні від ігор підлітки та дорослі мають змогу долучитись до інтерактивних програм, переглянути популярні кінострічки, випробувати себе в карооке і таке інше. Окремо проводиться конкурс вболівальників.

Підсумки турніру будуть підбиті ввечері.

Нагадаємо, у Свалявському Меморіальному парку відбулося вшанування пам’яті жертв сталінських репресій та полеглих у Першій і Другій світових війнах.

Читайте на ГК:“Мама хоче закрити його від усього світу”: на Закарпатті на світ з'явилося “дитинча” з обличчям у формі серця (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Важка втрата для кожного: 46-річний закарпатець приєднався до лав “Небесного війська” (ФОТО)
Читайте на ГК:“Щоб ми мали можливість жити”: ще один закарпатець відправиться в останню земну путь (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська