1. Головна
  2. >
  3. Спорт

На Тячівщині, у Нижній Ашпі, змагалися спортсмени малої ракетки

246
Спорт Новини Тячева

У спортзалі Нижньоапшанської ЗОШ І-ІІІ ст. на турнір з настільного тенісу приїхали 12 спортсменів з нашого району та з румунського Сігету. 

На Тячівщині, у Нижній Ашпі, змагалися спортсмени малої ракетки

Відкрив турнір відомий тенісист малої ракетки Даніел Модирка з Солотвина, який побажав успіхів та перемог учасникам змагань. До привітань приєднався й директор Нижньапшанської школи Ю. Ю. Ботош. Тож тенісні баталії розпочалися. Про це інформує інформаційний вісник Тячівщини.

Всі учасники були добре підготовлені, високий клас показали ветеран малої ракетки, кандидат у майстри спорту Василь Арович, працівник МНС у м. Сігет Раду Шіман та вчитель фізкультури з Сігету Цінцаш Адріян, тячівський тенісист Ярослав Русин, Олександр Шелемба з Бедевлі та ветерани настільного тенісу – Василь Крегул з Дубового, Олег Плиска з Підплеші, Василь Йовдій, Юрій Йовдій з Нижньої Апші та інші.

Протягом шести годин тривала запекла, напружена та цікава гра.За результатом зіграних партій, перше місце виборов Ярослав Русин з Тячева, другу сходинку посів Василь Йовдій з Нижньої Апші, а третю – бедевлянець Олександр Шелемба. Даніел Модирка вручив грамоти та кубки переможцям. 

Після цього спортсмени та гості свята мали змогу відпочити на солотвинській турбазі «Валахія». До речі, вже 10 років діє у Солотвині клуб «Теніс», члени якого під керівництвом Д. Модирки неодноразово брали участь у міжнародних турнірах, звідки привозили нагороди та медалі.

Радує й те, що в румунському регіоні району є такі чудові аматори-спортсмени, які роблять з буднів свято. Це Нуцу Йовдій з Нижньої Апші, який організовує також змагання з волейболу. А молоді є з кого брати приклад. В. Йовдій, голова товариства румун Закарпаття ім. Іона Мігалі де Апша.

Нагадаємо, що футболісти ФК "Ужгород" здолали команду із Чорткова.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber