1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. >

Футболісти «Минаю» здолали лідера групи «А»

20.08.2018 15:22 0 Спорт

5 тур Другої ліги і друга домашня перемога для «Минаю». Цього разу на Закарпатті приймали лідера групи «А» — команду із ОТГ Білозір’я «Черкащина академія».

Від стартового свистка арбітра господарі встановили контроль над центром поля і пристрілювалися із середньої відстані. Черкащани ж намагалися скористатися помилками в обороні закарпатців, утім голів не забивали.

Під завісу першого тайму рахунок на табло відкрив Анатолій Нурієв – зі стандарту, із метрів 20-ти кладе м’яч точно у ближню дев’ятку – 1:0.

Але радість на трибунах тривала недовго: уже за кілька хвилин черкащани зрівняли рахунок. У воротах розписався результативний півзахисник Анрій Сторчоус – 1:1.

Друга 45-хивлинка при рівній боротьбі, все ж, відбувалася за невеликої переваги господарів. Натиск на ворота суперника завершився успіхом на 77-ій хвилині. Коли після подачі кутового Василем Кобіним іменинник Максим Гавриленко завершує точним ударом через себе – 2:1.

У додатковий час «минайці» змогли забити і третій гол. Після швидкої контратаки, яку розпочали Микуляк та Лобода, Кобін точно пасує на вільного Смокоровського, який вийшов один-на-один із голкіпером «академіків» і поцілив у нижній кут – 3:1.

Високий та динамічний пресинг, рівна боротьба, активні атаки, хороші комбінації у штрафній та під час стандартів, спроби суперників ловити одне одного на помилках та виходити на контратаки. Цим і відзначився поєдинок на полі у Минаї.

Олександр КИРИЛЮК, головний тренер ФК «Черкащина-Академія».

Нагадаємо, мукачівський стронгмен переміг на змаганнях у Словаччині.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська