1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Мукачівський стронгмен переміг на змаганнях у Словаччині

20.08.2018 14:17 Спорт

У суботу в Ліптовскому Мікулаші відбувся турнір, в якому спортсмени з Словаччини, Чехії та України намагалися виявити між собою найсильнішого.

У суботу в Ліптовскому Мікулаші відбувся турнір, в якому спортсмени з Словаччини, Чехії та України намагалися виявити між собою найсильнішого.

Організатори приготували для учасників п'ять важких вправ, які мали перевірити кожного з семи силачів, повідомив Александр Мулеса. У трьох перших дисциплінах, а саме: тяганні важкого восьмитонного трактора, підніманні 130 кілограмової колоди та перенесенні на плечах трохи легшої 100 кілограмової колоди домінував представник «Карпатської ліги сильних людей» Іван Деркач.

Молодий мукачевський стронгмен зміг посісти друге місце в передостанній вправі, в котрій силачі намагалися утримати на витягнутих руках два легкові автомобілі на найдовший час. Залишилося підняти бетонні кулі вагою 130 та дві по 150 кг. Зібрані бали дозволили Івану в останньому тесті сили трохи розслабитись і не викладатися повністю. І так його перевага над найближчим суперником була значною. Дгугим став стронгмен із Чехії Зденєк Мілдгаузер, зріст якого становить більш, ніж два метри. А третім словак Жолт Златнер. 

Змагання у Ліптовському Мікулаші надзвичайно підходять нашим стронгменам. У минулому році Володимир Цифра з Великого Березного у важкій конкуренці посів друге місце, а в 2016 му навіть переміг.

Обидва спортсмени приймуть участь в традиційному силовому турнірі «Карпатський Медвідь», який відбудеться в Ужгороді 26 серпня перед філармонією о 13 годині.

Нагадаємо, що ФК "Минай" здолав «Черкащина-Академія».

Читайте на ГК:Серце стискається від болю: закарпатці попрощалися з юним полеглим воїном (ФОТО)
Читайте на ГК:Неподалік пішохідного переходу хлопчика збило авто: перші подробиці аварії в Мукачеві (ФОТО)
Читайте на ГК:Непідкупні поліцейські "запакували" жінку-порушницю: відомо що сталося (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська