1. Новини Закарпаття
  2. >

Фінальний матч зимової першості Закарпатської області з футболу відбудеться 24 березня

23.03.2018 15:29 Спорт

У завершальному матчі 24 березня на штучному полі в Середньому о 15:00 зійдуться ФК «Минай» і ФК «Севлюш» (Виноградів).

У завершальному матчі 24 березня на штучному полі в Середньому о 15:00 зійдуться ФК «Минай» і ФК «Севлюш» (Виноградів).

Фінал є фінал. І в будь-якому разі він особливо привертає увагу. Адже це завершальна гра, у якій усе може бути, повідомляє ФФЗ.

Так, за всіма показниками фаворит – «Минай», який більш ніж упевнено крокував усією зимовою першістю. Утім, виноградівці загалом теж доволі цілеспрямовано доводили статус фаворита протягом змагань. А останнє бойове хрещення пройшли далеко не слабким «Середнім», маючи можливість побачити свої слабкі й сильні місця в зустрічі зі срібним призером, а нині чітко усвідомлюючи, із ким матимуть справу цього разу. До того ж не забуваймо: володіють титулом чемпіона ЗП-2017. А чи вступають двічі в одну й ту ж переможну ріку, чи допоможе сила попереднього фіналу, покаже власне поєдинок.

Утім, ця гра буде важливою для обох команд не лише через спортивний інтерес і можливість заволодіти першим трофеєм у 2018-му. Обом колективам є ще й добра нагода перевірити свої сили в двобої з дійсно серйозним колективом. Минайцям – у контексті суперництва в аматорській лізі України, а виноградівцям – крізь призму чемпіонської гонки в обласних баталіях.

Що ж, чекаємо на першу кульмінаційну змагальну подію в цьому році.

Нагадаємо,названо фіналістів зимової першості Закарпаття з футболу.

Читайте на ГК:Автівка злетіла з дороги і перекинулась на дах: на Тячівщині серйозна ДТП (ФОТО)
Читайте на ГК:Співпраця триває: Угорщина допомагає Закарпаттю боротися з вогнем (ВІДЕО)
Читайте на ГК:Дитина померла внаслідок численних травм: на Закарпатті чоловіка, що вчинив смертельне ДТП покарали іспитовим терміном без позбавлення волі (ВІДЕО 18+)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська