1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Названо фіналістів зимової першості Закарпаття з футболу

19.03.2018 13:50 Спорт

У першому півфінальному матчі , який відбувся в суботу, 17 березня зустрічалися достойні один одного суперники – виноградівський «Севлюш» та «Середнє».

У першому півфінальному матчі , який відбувся в суботу, 17 березня зустрічалися достойні один одного суперники – виноградівський «Севлюш» та «Середнє».

Тоді середнянська команда зуміла обійти виноградівців і посісти друге місце.  Але в зимовій першості виноградівці зуміли взяти реванш від ФК «Середнє». Долю матчу вирішив єдиний гол півзахисника «Севлюша» Василя Ковтуна, який він зумів провести на 35-й хвилині поєдинку. У другій половині зустрічі середнянці більше володіли м’ячем, однак втілити свою територіальну перевагу в   забиті м’ячі не змогли, тож припиняють боротьбу за титул переможця зимової першості, повідомив Ужгород.

А от змагатиметься з «Севлюшем» за цей титул ФК «Минай», який у півфінальній зустрічі 18 березня зійшовся з ФК «Заріччя». Навіть несприятливі погодні умови не змогли знівелювати клас «Миная», якйи втілив свою беззаперечну перевагу в 11 забитих м’ячів - сім з них на рахунку минайського голеодора Роберта Гегедоша. 

Тож у фіналі, який відбудеться у суботу, 24 березня, у сел. Середнє зустрічатимуться «Севлюш» та «Минай». Цікавим буде цей матч і тим, що в складі виноградівців нині виступає екс-тренер минайців Микола Гібалюк.

Семен МИХАЙЛИК.

Нагадаємо, ужгородський "Авангард" може приймати ігри Чемпіонату Європи.

Читайте на ГК:«Я ваші такі пости читаю з більшим напруженням, як коли дивлюсь фільми жахів»: мешканців Виноградова знову “обрадували”
Читайте на ГК:Виноградівщину сколихнула лиха звістка: на Донеччині трагічно загинув ще один наш військовий (ФОТО)
Читайте на ГК:Одне із сіл знову сколихнула скорботна звістка: “на щиті”  привезуть ще одного полеглого Героя (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська