1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Президент вручив мукачівцю Енверу Аблаєву орден «За заслуги» ІІІ ступеня

01.03.2018 12:30 Спорт 334

Глава держави вручив спортсмену спортсмену Олександру Абраменку та головному тренеру збірної команди України з фристайлу Енверу Аблаєву високі державні нагороди – ордени «За заслуги» ІІІ ступеня.

Президент вручив мукачівцю Енверу Аблаєву орден «За заслуги» ІІІ ступеня

Атлети відзначені за досягнення високих спортивних результатів на ХХIII зимових Олімпійських іграх 2018 року у місті Пхьончхані (Південна Корея), виявлені самовідданість та волю до перемоги, утвердження міжнародного авторитету України, повідомила прес-служба глави держави.

«Це ваше також величезне досягнення, величезна робота на всю нашу державу і я дуже радий за вас. Вся Україна, вся наша багатомільйонна нація бачила стрибок Олександра. Спасибі», - звернувся Президент до тренера спортсмена.

«В Україні дуже давно не було олімпійських медалей. Думаю, що це перемога. Про яку мріяли і, чесно кажучи, не всі вірили, що в нас буде золото», - додав Глава держави, згадуючи перегляд переможного виступу спортсмена.

Також Президент вручив спортсмену сертифікат на квартиру. За словами, Олександра власне житло для нього було другою мрією після перемоги на Олімпіаді, він пообіцяв запросити Главу держави на новосілля.

Нагадаємо, мукачівець Енвер Аблаєв показав золоту медаль, яку здобув його підопічний на Олімпіаді в Кореї.

Найсвіжіші новини: