1. Новини Закарпаття
  2. >

Закарпатські фехтувальниці стали чемпіонками України /ВІДЕО

28.02.2018 15:39 0 Спорт

Змагатися на шпагах приїхало 200 спортсменів з різних міст України та Азербайджану.

Хмельницький вперше приймав Чемпіонат України з фехтування серед кадетів. Цьогоріч турнір був відкритим. Змагатися на шпагах приїхало 200 спортсменів з різних міст України та Азербайджану.

Команда Закарпаття боролася за нагороди в індивідуальних та командних змаганнях. І наша збірна має успішні досягнення. Команда дівчат у складі Олександри Лазаренко, Олени Синиці, Дарії Чмереки та Крістіни Баран виборола золото турніру, завоювавши титул Чемпіонок України.

"Брало участь 17 команд. Нашим двом дівчатам у команді 12 років, вони на 14 роки молодші за суперниць на 3-4 роки. Але уже 6-7 років тренуються, тренуються з азартом. Вкладена і тренерська душа. Дівчата зробили все, що змогли, навіть більше, ніж я очікував. Нам вдалося, ми виграли ці змагання", – розповів тренер Анатолій Герей.

Підопічні Анатолія Герея на шляху до золотих нагород спочатку здолали збірну Запоріжжя. За вхід у четвірку у нервовому поєдинку в один укол перемогли принципових суперниць зі Львова, у півфіналі закарпатки були сильніші за команду Дніпра. А у фіналі з рахунком 45:39 закололи киянок.

Емоції дівчата не приховують – перемозі радіють, кожну зі своїх суперниць вважають сильною. Це золото називають стимулом працювати наполегливіше, аби зайняти місце у кадетській збірній України.

Детальніше – у сюжеті Ужінформ.

Нагадаємо, у Іршаві відбудеться відкритий чемпіонат Закарпатської області з годзю-рю карате.

Читайте на ГК:На Закарпатті молодик зґвалтував 13-річну дівчинку
Читайте на ГК:В області запрацювали три поліцейські станції: відомо, де закарпатці зможуть отримати якісні поліцейські послуги
Читайте на ГК:«Борода лісовика», «вогняна красуня» та незвичайний гриб: що ховається у лісі на Закарпатті? (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська