1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Новим головним тренером ФК «Минай» став Ігор Харьковщенко

23.01.2018 17:54 Спорт

Це досвідчений 51-річний футбольний спеціаліст з великим досвідом роботи у професійних командах.

Це досвідчений 51-річний футбольний спеціаліст з великим досвідом роботи у професійних командах.

Цього тижня він вже приступив до своєї роботи. Його вже представили команді, де він познайомився з колективом та озвучив задачі, які стоять перед ФК «Минай», пише прес-служба клубу.

І. Харьковщенко – вихованець одеського футболу. Він добре знайомий закарпатським вболівальникам. Він працював у штабі головного наставника ужгородської «Говерли» В’ячеслава Грозного з 2013-по 2016-ий. Завдяки, у тому числі, і його роботі, закарпатська команда вперше зуміла зберегти прописку у Прем’єр-Лізі протягом двох сезонів, незважаючи на величезні фінансові негаразди. Будучи гравцем (захисником), немало пограв в українських командах («Дніпро», «Верес», «Буковина» та інші), а також за кордоном – у Болгарії, Росії та Молдові.

Свою тренерську кар’єру розпочав у 2002-ому році. Працював помічником тренера у таких відомих командах як київський «Арсенал» та запорізький «Металург». Є досвід роботи і за кордоном – разом з В. Грозним працював у титулованому «Левскі» (Болгарія), грозненському «Тереку» (Росія) та «Тоболі» (Казахстан). Самостійну кар’єру головного тренера розпочав у команді «Сахалін» (Южно-Сахалінськ), який виступав у «Східній» зоні Другої ліги чемпіонату Росії. Останнє його місце роботи – молодіжна команда ФК «Балкани» (Одеська область), яка виступає у Першій лізі чемпіонату України.

Нагадаємо,в Ужгороді вболівальники побили екс-футболіста київського "Динамо".

Читайте на ГК:Намагалася втекти до ЄС: на одному з кордонів Закарпаття затримали шахрайку (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті поліцейські вилучили з незаконного обігу бойові гранати (ФОТО)
Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська