1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

До Ужгорода з'їхались понад 500 держслужбовців – учасників Всеукраїнської спартакіади

27.09.2017 22:06 Спорт

Сьогодні, 27 вересня, в Ужгороді у спорткомплексі «Юність» стартувала фінальна частина ХІХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців України.

Сьогодні, 27 вересня, в Ужгороді у спорткомплексі «Юність» стартувала фінальна частина ХІХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців України.

На три дні в Ужгород приїхали понад півтисячі учасників у складі 22 команд. Вітали держслужбовців-спортсменів перший заступник голови Закарпатської обласної ради Йосип Борто, заступник голови Закарпатської ОДА Володимир Колесніков, заступник Ужгородського міського голови Василь Гомонай, начальник управління молоді та спорту Закарпатської ОДА Віталій Ерфан, інші члени оргкомітету, повідомили в міськраді.

Організаторами змагань є Міністерство молоді та спорту України, Всеукраїнська організація спортивного товариства «Спартак» за підтримки Закарпатської обласної ради, Закарпатської облдержадміністрації та Ужгородської міської ради.

Закарпаття на всеукраїнських змаганнях представляють 22 держслужбовці з Закарпатської облдержадміністрації, Закарпатської митниці ДФС, Головного теруправління юстиції у Закарпатській області, ГУ Пенсійного фонду України у Закарпатській області, ГУ Держгеокадастру у Закарпатській області, Іршавської, Міжгірської, Воловецької, Великоберезнянської, Виноградівської та Перечинської райдержадміністрацій.

Нагородження переможців ХІХ Всеукраїнської спартакіади серед збірних команд державних службовців України відбудеться у СК «Юність» 30 вересня о 12.00.

Нагадаємо, частина депутатів облради відмовилась голосувати за ветування закону «Про освіту».

Читайте на ГК:Закарпатець отримав реальний термін за ґратами: відомо, що накоїв
Читайте на ГК:Весняне диво на Закарпатті: каштани зацвіли в одному з регіонів області (ФОТО)
Читайте на ГК:В Ужгороді провели екскурсію для поранених військових (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська