1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатські лижники вже проводять навчально-тренувальний збір в Кострині

30.07.2017 12:56 Спорт

Закарпатські гірськолижники та сноубордисти під орудою досвідченого тренера Яна Чернея проходять навчально-тренувальний збір – загальнофізичну підготовку в с. Кострино, що на Великоберезнянщині.

Закарпатські гірськолижники та сноубордисти під орудою досвідченого тренера Яна Чернея проходять навчально-тренувальний збір –  загальнофізичну підготовку в с. Кострино, що на Великоберезнянщині.

«Головне завдання для спортсменів закачати м’язи ніг та спину, щоб взимку не лижі вели гірськолижників, а вони їх. Куди сягне погляд спортсмена, туди він і міг би скерувати лижі, причому бачив би висоту схилу й спокійно керував своїм тілом », – каже досвідчений наставник Я.Черней.

У тренувальному  таборі  Яна Черенея займаються гірськолижники: Тарас Ковбаснюк, Левко Цібеленко, Назар Петрук, Віталій Айб,  сноубордисти:  Василь Куклишинюна Надія Гапатин та ще одна дівчинка з Ізраїлю.  Раніше на зборах була ще Анастасія Фріндт, але наразі вона поїхала на відпочинок до моря, повідомив КарпатНьюс.

Хлопці та дівчата займаються зі штангами, гирями та гантелями, присідають, віджимаються, качають прес, плавають в басейні, працюють на мотузках  та катаються на гірських велосипедах.

Семен МИХАЙЛИК

Нагадаємо, в Мукачеві нагородили переможців велогонки вгору "Взяття корони".

Читайте на ГК:"Бензин дорогий, а мусай робити": в одному із міст Закарпаття зафіксували модне "копитне тріо" (ФОТОФАКТ)
Читайте на ГК:Феномен "Княгині" у світі й переполох на Березнянщині: закарпатський метеорит, за яким "гнався" Жуль Верн аж у Карпати
Читайте на ГК:“Обіцяв зробити з нього інваліда”: інцидент “із запахом” криміналу стався на Закарпатті (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська