1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський кінь Дайміо став срібним призером Чемпіонату України з кінного триборства

17.07.2017 20:19 Спорт

Ужгородська знаменитість - благородний кінь-спортсмен на ім'я Дайміо отримав чергову перемогу на престижному змаганні.До золотої відзнаки коневі та вершнику забракло лише одного балу!

Ужгородська знаменитість - благородний кінь-спортсмен на ім'я Дайміо отримав чергову перемогу на престижному змаганні.До золотої відзнаки коневі та вершнику забракло лише одного балу!

Власниця Дайміо ужгородка Надія Попадюк розповідає:

- Чемпіонат України з кінного триборства 2017 року, який відбувся  у Жашкові Черкаської області з 14-го до 16-го липня, став успішним для ужгородського коня англійської чистокровної верхової породи - Дайміо та його вершника і тренера, майстра спорту - Юрія Дулі.

Вони виграли друге місце та стали срібними призерами цьогорічного Чемпіонату (у 2016 році вони посіли третє місце). Кінне триборство є однією з трьох дисциплін класичного кінного спорту, представлених на Олімпійських іграх. Сучасні змагання складаються з трьох різних випробувань: виїздка, конкур та крос.

Переможці визначаються за результатами виступів учасників змагань впродовж трьох днів підряд. Чемпіонат - це всеукраїнські змагання, участь у яких беруть коні та вершники з усіх областей України, де розвивається кінний спорт.

Представники його породи - найшвидші коні у світі, серце у них вдвічі більше ніж у звичайних коней. Отже, Дайміо народжений і названий бути чемпіоном, він є переможцем національного Дербі і до золотої медалі на чемпіонаті України з кінного триборства залишився всього один крок!".

Нагадаємо, у фестивалі «Куруц-фест» взяли участь двадцять фольклорних колективів.

Читайте на ГК:Намагалася втекти до ЄС: на одному з кордонів Закарпаття затримали шахрайку (ФОТО)
Читайте на ГК:На Закарпатті поліцейські вилучили з незаконного обігу бойові гранати (ФОТО)
Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська