1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Відбулись перші змагання зі спортивного орієнтування пам’яті Володимира Чепи

18.05.2017 13:21 Спорт

14 травня в Ужгороді в лісовому масиві мікрорайону «Шахта» проходив командний чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування пам’яті Володимира Чепи.

14 травня в Ужгороді в лісовому масиві мікрорайону «Шахта» проходив командний чемпіонат Закарпаття зі спортивного орієнтування пам’яті Володимира Чепи.

Володимира Івановича, уродженця та колишнього жителя і вчителя с.Ільниця, згадують добрими словами багато його друзів та вихованців, які займалися туризмом в шкільному гуртку в рідному селі. Він стояв у витоках дитячого туризму не тільки на Іршавщині, але і в Закарпатті. Протягом свого життя докладав багато зусиль для розвитку туризму на Закарпатті,повідомляє Іrshava-news.

У командному чемпіонаті Закарпаття зі спортивного орієнтування пам’яті В.І. Чепи Іршавщину представляли вихованці Іршавської райСЮТур. Переможцями з них зуміли стати Олександра Осійська у групі Ж-21, Ганна Дьякова у групі Ж-16 (учениці Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1), Діана Цогла у групі Ж-14 (учениця Білківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1). Серед юнаків Євген Ширило у групі Ч-14 (учень Іршавської ЗОШ І-ІІІ ст. №1) та наставник І.І. Жідов у віковій групі Ч-21 зуміли вибороти ІІІ місця. Усі призери були нагороджені грамотами Управління молоді і спорту Закарпатської ОДА та спортивними медалями. У змаганнях брали участь також учні Ільницької ЗОШ І-ІІІ ст. та Ільницької ЗОШ І-ІІ ст. 

Як повідомляв Голос Карпат раніше, три закарпатські команди взяли участь у всеукраїнських змаганнях зі спортивного орієнтування.

Читайте на ГК:Небесне військо поповнив ще один закарпатець: краєм шириться трагічна новина (ФОТО)
Читайте на ГК:Хотіли до Словаччини: на Закарпатті затримали трьох чоловіків та місцевого таксиста
Читайте на ГК:На Закарпатті господар виявив несподіваний "сюрприз" у власному городі: що він знайшов (ФОТО)

 

Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська