1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Кубок області з футболу: впевнена перемога ужгородців у матчі-відповіді

08.04.2017 23:37 Спорт

У рамках 1/4 Кубка області у матчі-відповіді ужгородці переконливо обіграли новодавидківців.

У рамках 1/4 Кубка області у матчі-відповіді ужгородці переконливо обіграли новодавидківців.

Перший матч у цьому році на стадіоні «Автомобіліст» виявився вкрай видовищним.

Уже на перших хвилинах гості могли як мінімум двічі забивати. Спочатку Теличко увійшов у штрафну, розхитав захисника і пробив з 13 метрів, Сидоренко відбив ногою. За хвилину Юрій Варга вийшов сам на сам і голкіпер збиває нападника, арбітр вказує на позначку. Сидоренко вдруге рятує свою команду, відбиваючи удар з одинадцяти метрів.

Одразу ж спрацювало правило «не забиваєш ти, забивають тобі» – Соскида з семи метрів пробив кіпера – 1:0.

За мить влетів і другий м’яч у ворота Горчака. Каганець відкинув під удар Соскиді і Руслан з 14 метрів б’є точно – 2:0.

Господарі практично всю гру володіли ініціативою і більш ефективніше діяли попереду. Після навісу від Буксара Соскида головою не влучив у ціль. Та на 19-й хвилині, після подачі Назаренка, Руслан вже не промахнувся – 3:0.

Новодавидківці з часом почали також загострювати гру біля чужих воріт. Качур з правого краю увійшов у штрафну, пройшов одного суперника і пробив з шести метрів з гострого кута, воротар відбив. Після подачі з кута поля від Балажа, Стець пробив головою над воротами.

На 28-й хвилині Едуард Варга жорстко врізав по ногам Сокиді, до того ж у своїй штрафній, як результат пенальті. Сам постраждалий і реалізував вирок, оформивши в цьому матчі покер.

Олександр Балаж пробивав зі штрафного з 22 метрів, воротар на місці. В ході швидкої контратаки Ковач віддає на Соскиду в центр карної зони та Руслан з 10 метрів б’є вище. Біло-чині подали кутовий, і на дальньому куті штрафної Стець підчатував м’яч і пробив з 14 метрів,Сидоренко зловив. До перерви Соскида пробивав з-під Кобаки з 16 метрів, але не точно.

У другому таймі на полі у гостей з’явився Човрій, який трохи оживив гру у центрі. Одразу Човрій виконав стандарт з 20 метрів, але над воротами. Підопічні Шанти активно комбінували на чужій половині поля. Трухан подав у штрафну, де Білінський у падінні пробив, але слабо і воротар забирає. Варваринець вивів Ковача один в один Михайло Балаж зіграв надійно. Після подачі з флангу від Ковача на дальній стійці Назаренко пробиває головою, кіпер впіймав. Теличко пробив з 20 метрів, м’яч розминувся з правою дев’яткою. Загалом єдиний форвард Ф.Медвідя часто брав гру на себе і обігрував один в один.

На 66-й хвилині Буксар прямим ударом зі штрафного з 22 метрів забив п’ятий гол команди – 5:0.

Захисник Орос організував хорошу нагоду для Соскиди, втративши м’яч біля своєї штрафної та Руслан не став зближатися з воротами і пробив вище. На 70-й хвилині підопічні Качура провели гол престижу. Чокнадій порушив правила у своїй штрафній на Теличку, який і реалізував пенальті – 1:5.

ФК «Ужгород» – ФК «Ф.Медвідя» (Н.Давидково) – 5:1

Ужгород, стадіон «Автомобіліст», 500 глядачів

Тарас ГАЛУШКАфото ФФЗ.

Читайте на ГК:Важливе повідомлення для жителів області: рух вулицями тимчасово обмежать (СХЕМА)
Читайте на ГК:За дитячу жорстокість відповідатимуть батьки: в Ужгороді конфлікт між однокласниками закінчився бійкою і візитом поліції
Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська