1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські «Карпати» здолали львівську «Галичанку»

04.02.2017 21:07 Спорт

Перемога на останніх секундах. У напруженому поєдинку ужгородські «Карпати» здолали львівську «Галичанку»

Перемога на останніх секундах. У напруженому поєдинку ужгородські «Карпати» здолали львівську «Галичанку»

Вже кілька років поспіль саме ужгородки та львів’янки є головними претендентками на перемогу у вітчизняній Суперлізі, а тому матчі між ними завжди є безкомпромісними та видовищними. Сьогоднішній не став винятком.

Початок першого тайму став  вдалішим для гостей. «Галичанка» протягом перших 20 хвилин вела у рахунку у 3-4 м’ячі, у першу чергу завдяки зусиллям Туркало, Маркевич та Смолінг. А от карпатівки у завершальній стадії атак часто хибили. Лише в останній десятихвилинці господаркам вдалося вирівняти гру. Кілька стрімких атак та їх результативне завершення у виконанні Готри, Компанієць та Фурманець, призвели до того, що сирена зафіксувала мінімальну перевагу гостей у першому таймі — 9:10.

Початок другого тайму також був за гостями, однак вже на 6 хвилині на майданчику з’явилися медики: одна з гравчинь «Галичанки» отримала важку травму і була вимушена закінчити гру. У той же час, ужгородки залишилися без Ірини Компанієць, яку було вилучено до кінця гри. На майданчику почали усе частіше спалахувати пристрасті і зросла кількість фолів, через що практично всю другу половину тайму команди грали у неповних складах.

За десять хвилин до кінця матчу карпатівки вперше за гру змогли зрівняти рахунок, а ще за дві хвилини й вийти вперед. Останні п’ять хвилин на майданчику точилася безкомпромісна боротьба, львів’янки навіть зрівняли рахунок, проте на останні дві хвилини залишилися у меншості. Усе вирішувалося в останній атаці, яку ефектно завершила на передостанній секунді зустрічі Вікторія Гичка - 23:22.

«Карпати» можна привітати з важливою перемогою! Проте, розслаблятися ще зарано. Завтра на команди чекає друга гра туру, в якій «Галичанка» намагатиметься перемогти, щоб не втратити одноосібне лідерство у Суперлізі.

Статистика матчу:

Карпати - Галичанка 23:22 (9:10)

 Карпати:

Яблонська-Бобаль, Воронько; Лезінська 5, Гичка 4, Готра 4/1, Сухецька 4, Кильч 2, Компанієць 2, Фурманець 2, Попович, Білик, Петровська н/в, Купчак н/в.

 Галичанка:

Гілязетдінова 1, Гладун; Туркало 6/3, Коновалова 5, Смолінг 4, Косик 3/1, Маркевич 2, Воловник 1, Парандій, Баранович, Сабова, Стрюкова, Сідлецька, Гайкова, Давидянц, Поляк.

 Штраф: 12 - 12 (двічі Гичка, Мелекесцева, Кильч, Білик, червону отримала Компанієць - Воловник, двічі Баранович, Парандій, Коновалова вилучення та червона картка);

 7м: 4/1 - 5/4 (Гілязетдінова відбила кидки від Сухецької, Компанієць, а Гладун відбила кидок від Готри - Туркало кинула мимо воріт Яблонської)

Читайте на ГК:Небесна варта: Ужгородський ліцей придбав FPV-дрони для 128-ї бригади (ФОТО)
Читайте на ГК:300 доларів за «допомогу» у складанні іспиту з водіння: двом закарпатцям повідомили про підозру (ФОТО)
Читайте на ГК:Запобігання корупції: на Закарпатті відбувся мобільний курс оборонного менеджменту (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська