1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородські гандболістки вибороли переможні очки у команди з Херсону

27.08.2016 14:41 Спорт

Юні ужгородки завершили свою участь у всеукраїнській першості з гандболу серед дівчат 2000 року народження, яка проходить в Херсоні з 23 по 28 серпня.

Юні ужгородки завершили свою участь у всеукраїнській першості з гандболу серед дівчат 2000 року народження, яка проходить в Херсоні з 23 по 28 серпня.

Не так впевнено, як би хотілось, стартували вихованки ужгородського СДЮШОР Карпати з гандболу, під керівництвом Чернова Віктора Івановича, проте вже на екваторі змагань вони показали, що здатні скласти конкуренцію кожній команді в боротьбі за головні нагороди Дитячої Ліги з гандболу.

В перший ігровий день у безкомпромісній боротьбі карпатівки поступились команді із Кривого Рогу, яка представляє Дніпропетровську область, 30:35, а на другий день, з меншою різницею, проте знову поразкою завершилось західноукраїнське дербі проти команди зі Львова, 32:34. Проте вже наступного дня, карпатівки зуміли зібрати всі сили в кулак та дали гідну відсіч суперницям із Броварського вищого училища фізичної культури, котрі представлять на змаганнях Київську область, 25:21. А от спавжній фурор відбувся сьогодні, закарпатські гандболістки зуміли вибороти переможні очки у команди з Херсону, яка вже завтра позмагається із львів'янками за першу сходинку змагань.

Наразі ужгородки перебувають на третій сходинці, проте завтра окрім матчу за першу сходинку, Львівська область проти Херсонської області, відбудеться й матч між командами із Київської та Дніпропетровської областей, і в разі перемоги команди із Кривого Рогу, представниці Срібної Землі опустяться на нижчий щабель. А загалом виступ закарпатських спортсменок можна вважати вдалим та із перспективним майбутнім, тому й основна команда краю, ГК Карпати, вже залучає перспективну молодь із СДЮШОР Карпати до тренувань та виступів у спарингах, а отже молодь у нас гідна та талановита, повідомила Федерація гандболу Закарпаття.

Читайте на ГК:ГЛИБИНА ЯМИ, ЯК 5-ПОВЕРХІВКА! НА УЖГОРОДЩИНІ ВПРИТУЛ ДО ЛЮДЕЙ ЗАДУМАЛИ КОПАТИ ГЛИНЯНИЙ КАР’ЄР
Читайте на ГК:Загинув рятуючи побратимів: Герой-закарпатець повернеться додому “на щиті” (ФОТО)
Читайте на ГК:“А якби когось прибило”?: на набережній відвалилася величезна гілка (ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська