1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Чемпіонат Закарпаття з футболу: «Севлюш» на куражі розгромив «Ужгород» / ФОТО

198
Спорт Новини Виноградова

Центральний поєдинок чергового туру і загалом першого кола вищої ліги закарпатського футбольного чемпіонату сьогодні пройшов у Виноградові.

На стадіоні «Юність» місцевий ФК «Севлюш» приймав лідера першості ФК «Ужгород» і здобув переконливу перемогу з рахунком 3 : 0.

На такий результат навряд чи розраховували гравці головної виноградівської команди і не надто сподівалися численні уболівальники, які вщерть заповнили трибуни оновленої футбольної арени. Адже із самого початку поєдинку і аж до середини другого тайму команди не поступалися одна одній і грали на зустрічних курсах. Більше атакували господарі, але й моментів марнували також більше. Ужгородці ж міцно стояли в обороні і відповідали контратаками.

Перший тайм запам’ятався незабитим Чонкою одинадцятиметровим і потужним ударом Ребрика під перекладину, на який однак вчасно зреагував голкіпер «Ужгорода».

Переломний момент у матчі стався на 73-й хвилині зустрічі, коли таранний нападник «Севлюша» Ярослав Мудра високо вистрибнув у штрафній суперника і головою точним ударом у нижній кут воріт замкнув вивірену передачу Юрія Мешка – 1 : 0.

На цьому підопічні Івана Білака не зупинилися і продовжували атакувати. За десять хвилин до закінчення поєдинку Томі Ребрик виводить на ударну позицію Василя Вашкебу і той пробиває точно в ціль.

Варто також зазначити, що в сьогоднішньому матчі Вашкеба відзначився дублем, забивши ще один м’яч у ворота ужгородців уже перед самим фінальним свистком арбітра.

Перемога «Севлюша» за очками впритул наближає його до лідера і додає інтриги в чемпіонаті. Цілком імовірно, що саме між цими командами буде розіграно золото цьогорічної першості.

Читайте також: