1. Головна
  2. >
  3. Спорт

Юні футболісти з Ужгорода стали найкращими серед однолітків

214
Спорт Новини Ужгорода

У рамках дитячо-юнацької першості Закарпаття.

Юні футболісти з Ужгорода стали найкращими серед однолітків

Змагання Дитячо-юнацької футбольної ліги Закарпаття добігають свого кінця. На тячівському стадіоні імені Л. Бейреша учора програму чемпіонату завершили фінали за участі команд, складених із гравців 2005–2006 років народження, повідомляє ФФЗ.

У першому півфіналі зійшлися ДЮСШ Берегівського району й СДЮСШОР Ужгород. Хлопці з головного міста області володіли перевагою й досягли перемоги з рахунком 2:0 завдяки голам Олександра Башмаріна й Арсенія Ороса в кожному з таймів.

Друга зустріч на зазначеній стадії чемпіонату розпочалася за натиску свалявського «Сузір’я» та «Колос» із Мукачівського району, однак гравці першого не подбали про тили. Цим дуже швидко скористався суперник і ще до перерви забив три м’ячі (дубль в активі Валентина Напуди плюс гол Олександра Косовчука). Після перерви Василь Худа скоротив відставання в рахунку, однак за 5 хвилин, що залишалися, шансів урятувати зустріч не було – 3:1 за представниками західного району області.

Поєдинок за 3 місце звів у матчі Берегівський район і «Сузір’я». За рівного суперництва представники ДЮСШ на йоту виглядали технічнішими й першими могли відкрити рахунок, та в потрібний момент виручив воротар свалявців Мирослав Магурський. Натомість не забивши, гравці з центру Закарпаття тут же пропустили: Дмитро Годя приніс своїй команді виграш зі «стандарту» за 5 хвилин до завершення матчу.

У фіналі рахунок віддзеркалив суттєвий відрив між командою провідної в області школи та іншими суперниками. СДЮСШОР забив чотири голи без відповіді: хет-трик удався справжній зірочці змагань Артурові Мушці, котрий при тому холоднокровно реалізував ще й пенальті; також на вістрі атаки результативно зіграв Артур Пришляк – 4:0.

Отже, підопічні Василя Ороса з СДЮСШОР (Ужгород) перші, «Колос» із Мукачівського району під керівництвом Мирослава Гали другий, свалявське «Сузір’я» під орудою Михайла Стегури третє й Ігор Муска з ДЮСШ Берегівського району зі своїми вихованцями став четвертим. Слід подякувати наставникам, котрі підготували непогану зміну.

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber