1. Головна
  2. >
  3. Спорт

"Спартакус" відбирає очки у "Севлюша"

231
Спорт Закарпаття

Підопічні Валентина Слюсара змогли перервати переможну серію виноградівців.

"Спартакус" відбирає очки у "Севлюша"

Між цими командами відстань у десять очок і сім позицій, тож севлюшці мабуть очікували, що легко здобудуть три пункти з молодим ужгородським колективом, який останні три гри програв.

Господарі з самого початку діяли строго у захисті, граючи другим номером. Гості ж володіючи територіальною перевагою час від часу турбували Дядюка і вже на 23-ій хвилині зуміли повести в рахунку. На 36-ій хвилині Гогерчак віддав відмінну діагональ у вільну зону, куди увірвався лівий захисник Федак з флангу, увійшов у штрафну і переграв Гринишина. 1:1. Ковня не услідкував за своїм гравцем, а захисники не підстрахували.

Саме такими швидкими випадами ужгородці і проривались до чужих воріт. Машталір пройшов до штрафної з правого краю і пробив з 18 метрів, воротар відбив.

Друга половина зустрічі проходила на зустрічних курсах, з кращим контролем від гостей. Та результату це їм не приносило. Знову Машталір здійснив прохід правим краєм із послідуючим прострілом, але круглий полетів на рівні поясу і Пінковський не зміг завдати акцентованого удару.

Фінальний свисток визвав невдоволення у тренера гостей, який апелював, що ігровий час ще не вийшов. Севлюш несподівано оступається в Ужгороді і відпускає інший ужгородський клуб у відрив.   

     

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber