1. Головна
  2. >
  3. Спорт

В Ужгороді до Дня журналіста відбувся футбольний турнір

261
Спорт Новини Ужгорода

Вчора, 3 червня, у спорткомплексі «Юність», відбувся щорічний 15 за ліком футбольний турнір серед представників закарпатських ЗМІ з нагоди Дня журналіста, який святкують 6 червня.

В Ужгороді до Дня журналіста відбувся футбольний турнір

Цьогоріч змагання зібрало 6 футбольно-журналістських колективів: «Журфак Юнайтед» (відділення журналістики УжНУ), команда регіонального футбольного сайту «Лобда», колектив газети «Спорт-тайм», команда телеканалу «Тиса», футболісти угорськомовного видання «Карпаті ігос со» та представники газети «Берегово»,інформує 0312.ua.

Команди розділились на дві групи по три команди. У першому тріо, яке охрестили групою «смерті», зійшлися «Журфак Юнайтед», «Спорт-тайм» та «Тиса». У підсумку, здобувши 1 перемогу та нічию, з першого місця до півфіналу вийшов «Журфак Юнайтед». Компанію юному колективу на чолі з Володимиром Тарасюком склали футболісти з ТК «Тиса». «Спорт-тайм», попри сильний склад та звання фаворита, не зумів подолати груповий бар’єр.

У групі «Б» одноосібним лідером була команда із сайту «Лобда». Журналісти-футболісти підтвердили це реноме, вигравши обидва поєдинки у групі. Другу путівку до наступного раунду розіграли «Карпаті ігос со» та «Берегово». У так званому «угорському дербі» сильнішими виявилися футболісти «Берегова».

Півфінальні баталії принесли глядачам цікавий, запеклий та якісний футбол. У першому матчі «Лобда» на класі здолала «Тису» – 2:0. У другому протистоянні «Журфак Юнайтед» мірявся силами з «Береговим». Програючи з рахунком 0:2, «журфаківці» зуміли зрівняти рахунок. А у серії пенальті вийшли у фінал.

Ключове протистояння турніру було доволі закритим. Команди здебільшого грали від захисту. Першими рахунок відкрили футболісти «Лобди». Проте, допоміг гравець опонентів – автогол. Через декілька хвилин паритет було відновлено. Рахунок був незмінним до кінця зустрічі, і команди подались пробивати з точки. У лотереї «фартовішими» виявились футболісти «Лобди», посівши перше місце. Третіми стали футболісти «Тиси».

 

Читайте також:

Поділитись:
Facebook
Twitter(X)
Whatsapp
Telegram
Viber