1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Ужгородський ГК "Карпати" переніс матчі чемпіонату України

24.01.2016 12:49 Спорт

Оскільки ужгородські Карпати продовжують боротися за європейський трофей, то вони змушені перенести матчі внутрішнього чемпіонату.

Оскільки ужгородські Карпати продовжують боротися за європейський трофей, то вони змушені перенести матчі внутрішнього чемпіонату.

Згідно календаря змагань 19 та 20 лютого карпатівки мали б гостювати в Миколаєві, проте майже в ті самі сроки, згідно європейського календаря, мають пройти перші матчі 1/4 Кубку Виклику, де Карпати зустрінуться із македонським Вардаром юніор, тому за згодою обох українських команд, матчі 9-го туру жіночої Суперліги відбудуться в Миколаєві 1 та 2 лютого.

Щодо мачів 10-го туру, то і тут будуть зміни, оскільки 27 та 28 лютого заплановані матчі-відповіді в рамках Кубку Виклику, тому зараз ведуться переговори з керівництвом львівської Галичанки, щодо перенесення матчів чемпіонату України.

Також ведуться переговори з македонською командою, щодо умов та точних дат проведення матчів Кубку Виклику, повідомили на сайті "Карпат".

Читайте на ГК:Летальний наслідок від грипу: в Україні померла 9-річна дитина
Читайте на ГК:На Закарпатті водій намагався дати хабаря поліцейським: що було далі (ФОТО)
Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська