1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Тячівська федерація хортингу підвела підсумки року на атестаційному семінарі

11.01.2016 22:09 Спорт

Тячівська районна федерація хортингу (голова Михайло Бучак) провела атестаційний семінар з хортингу та бразильського джиу-джитсу.

Тячівська районна федерація хортингу (голова Михайло Бучак) провела атестаційний семінар з хортингу та бразильського джиу-джитсу.

Програма заходу була насиченою і включала не тільки спільне тренування, атестаційний ранк-тест, спарингові поєдинки, а й подарунки від Святого Миколая для найменших бійців (надані спонсором – начальником облуправління лісового та мисливського господарства Валерієм Мургою) та вручення сертифікатів, повідомило Закарпаття Спортивне.

Відтак майстер-клас з бойових мистецтв для близько 70 юних бійців молодшої та старшої вікових груп з Тячева та району провели Президент європейської федерації хортингу ММА Іван Сірко (Словаччина) спільно з головою Тячівської районної федерації хортингу Михайлом Бучаком та володарем чемпіонського поясу ММА по версії «West Fight 16» Михайлом Демидою.

Під час семінару бійці опанували нові навики та підвищили спортивну кваліфікацію, про що їм були вручені відповідні сертифікати.

Як розповів голова федерації хортингу Михайло Бучак, 2015-й рік був вдалим і насиченим для Тячівської федерації хортингу. Його підопічні взяли участь у багатьох чемпіонатах як в Україні, так і за кордоном – у Словаччині, Польщі. А навесні вперше виступили на Чемпіонаті Світу у Львові, де досягли вагомих успіхів.

Читайте на ГК:Різанина на Закарпатті: чоловік після "душевних" посиденьок з товаришем схопився за ніж (ФОТО)
Читайте на ГК:“До останнього сподівались, що він живий”: ще один закарпатець став Янголом небесного війська (ФОТО)
Читайте на ГК:Закарпатка злякалася не на жарт: нічний гість шокував своїми діями ціле село (ФОТО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська