1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Житель Іршавщини став срібним призером Чемпіонату світу з хортингу / ФОТО

29.09.2015 23:42 Спорт 147

Чемпіонат світу з хортингу проходив у Польщі.

Про дану визначну подію Михайло Покрівчак з села Білки повідомив на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук: 

"Всім доброго дня, що ж, сьогодні ранком повернувся з Польщі де проходив Чемпіонат світу з хортингу в якому я прийняв участь.

По результатам змагань, потрапивши у фінал я зустрівся з досвідченим бійцем, чемпіоном світа, призером Європи, чемпіоном та призером України з боєвого самбо та змішаних єдиноборств Володимиром Опанасенком, якому нажаль я програв і тим самим став срібним призером. Приємною несподіванкою було для мене отримання відзнаки за проявлений дух та волю до перемоги, який був вручений в єдиному екземплярі. В результаті залишилось позитивне враження, я побачив свої плюси а також мінуси) над якими буду працювати.

Також в процесі змагань познайомився з новими уже відомими в світі спортсменами такими як: Ярослав Амосов, Дмитрий і Владеслав Парубченки, а також відповідно Володимир Опанасенком. Відповідно зустрів і вже знайомих спортсменів Дмитрия Златкина та його батька, Няговського Игоря який став чемпіоном світу у своїй категорії з чим я його і вітаю.

Також хочу їм подякувати за їх допомогу на змаганнях та підтримку. Не можу не згадати хорошого друга який мені допомагав готуватись до змагань Матуша Мігальо, з яким ми інколи тренували навіть по вечорам з 8-9 години із за браку часу днем. Звісно подяка Сірко Івану завдяки якому я прийняв участь у даних змаганнях", - написав спортсмен.

Довідка:

Хортинг — повноконтактний комплексний вид бойового мистецтва, народжений в Україні, який базується на принципах спортивної підготовки як багаторічний, цілорічний, спеціально організований навчально-тренувальний процес всебічного розвитку, навчання та морально-етичного виховання спортсменів; навіть його назва має історичну основу пов'язану із Козацтвом а саме з Україною.

За матеріалами IrshavaNews