1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Вся область
  4. > >

Закарпатська "Говерла" відмовилася від німецького інвестора

17.12.2015 22:19 Спорт

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич прокоментував інформацію про те, що клуб із Закарпаття міг бути проданий німецьким інвесторам.

Віце-президент «Говерли» Олександр Шуфрич прокоментував інформацію про те, що клуб із Закарпаття міг бути проданий німецьким інвесторам.

«Така пропозиція дійсно було, його можна було розглядати, але нас категорично не влаштовувало умова того, що клуб у такому разі переїхав би до Львова, - зазначив Олександр Шуфрич в інтерв'ю matchday. - На такий крок наші інвестори піти не могли. Не будемо забувати, що «Говерла» предсавляє Ужгород, весь регіон, так має бути і далі, тому не можна в одну мить перекреслити всю історію «Говерли».

Також віце-президент «Говерли» додав, що з виконання Меморандуму претензій до ужгородському клубу бути не повинно. У нинішньому сезоні клуб виконує свої фінансові зобов'язання, але з невеликими затримками, а по боргах минулого сезону «Говерла» поступово розраховується.

Читайте на ГК:День народження став днем поховання: полеглому Герою із Закарпаття мало б виповнитися 29 років (ФОТО, ВІДЕО)
Читайте на ГК:Перепалка на Закарпатті: поліцейські затримали підозрюваного у нанесенні тяжких ножових поранень (ФОТО)
Читайте на ГК:Чемпіонат України з футболу: військовий Ужгородського РТЦК та СП зробив символічний удар м’ячем (ФОТО, ВІДЕО)
Цей матеріал також доступний на таких мовах:Російська