1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Якщо Грозний покине “Говерлу”, я заявлю своїх гравців за “Динамо-2” чи закордоном - Суркіс

16.12.2015 08:51 Спорт 195

Президент Динамо в ефірі “Великого футболу” на телеканалі Футбол 1 розповів про орендованих гравців в “Говерлі”.

Якщо Грозний покине “Говерлу”, я заявлю своїх гравців за “Динамо-2” чи закордоном - Суркіс

Цього року футбольний сезон для ужгородської "Говерли" розпочався не найкраще. Прогнозують можливу відставку головного тренера. Ось що про цю ситуацію розповів Суркіс:

– Давайте сядемо, поговоримо і скажемо, що ми дозволяємо всім грати. Що ми до них не маємо ніякого відношення, поки вони іншій команді. Незважаючи на те платимо ми зарплату чи ні.

Наприклад “Зоря”, могла б сьогодні замахнутися на друге місце. Там амбітна команда, хороший тренер, ростуть сильні українські футболісти. Ми вже скільки років не обіграємо луганчан, і нічого страшного!

На сьогоднішній день в Ужгороді грають моїх 11 футболістів. Ви думаєте, я хотів їх туди віддавати? Мені Євтушенко з цього приводу влаштовував істерики. Я плачу цим хлопцям заробітну плату. У “Говерлі” навіть не в змозі заплатити ці копійки. Я не розумію, як вони хочуть, щоб футболісти виходили і грали з душею і серцем за цю команду.

Я ні копійки не плачу Грозному! Знаю, що він не отримує гроші 17-18 місяців. Коли він хотів залишати клуб, я запитав у нього, навіщо було брати моїх гравців. Якщо зараз він покине клуб, я зможу їх заявити за “Динамо-2” чи закордоном.

Нагадаємо, на ужгородську "Говерлу" футболіст подав до суду через борг по зарплаті.

Найсвіжіші новини: