1. Новини Закарпаття
  2. >
  3. Спорт

Баскетболісти з БК «Ужгород» здобули першу перемогу в цьому сезоні

21.10.2015 09:42 Спорт 193

БК "Ужгород" у І турі Чемпіонату України групи "Захід" у виїзному матчі з львівським БК "Скіф" зумів повернутися додому з очковим доробком.

Баскетболісти з БК «Ужгород» здобули першу перемогу в цьому сезоні

Поєдинки за участю команд проходили з 17 по 18 жовтня.

Стартова гра сезону для наших баскетболістів виявилася напрочуд успішною. Ужгородці з самого початку зуміли заволодіти ініціативою і, як наслідок, після першої половини гри вони вели в рахунку 28:16.

Опісля цього вони не скидали обертів і залишок ігрового часу, також, відіграли потужно, за рахунок організованої гри в захисті та швидких проривів.

До 32 хвилини рахунок тримався 49:29, але кінцівка гри була напруженою. За рахунок втрати концентрації наших гравців, господарям майданчика вдалося зробити ривок і наблизитися впритул до ужгородців - 52:51.

Проте перемогу зі своїх рук вони не випустили. Вдало реалізовані штрафні та агресивний захист в останню хвилину допоміг здобути баскетболістам Ужгорода першу перемогу в сезоні, повідомляє 7 днів.

На другу гру наші баскетболісти вийшли мотивовані довести, що провал в останній чверті попередньої зустрічі був лише випадковістю, та з першої до останньої хвилини впевнено зіграли на обох сторонах майданчика. Відтак, завоювали перемогу 79:53.

Найсвіжіші новини: